Шах ?
Модератори: ники, Methuselah
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Как става записването?
Не съм сигурен дали вече става, но би трябвало. Трябва хората все пак да са на ниво и да са се занимавали. Обаждаш се на Радислав Атанасов за повече инфо. (в гугъл му пишеш името и ще ти излезе телефона
)
Кои ходим?
Ами.. от СУ сме трима засега - аз, някакво девойче което учи международни отношения (май), и някакъв странен човек от химическия... Иначе това са си упражненията на НСА - т.е. има доста активни състезатели на много високо ниво, които учат за треньори по шах.
Кво праим?
Ми.. първия път анализирахме две много приятни партии, а втория - почти нищо и гледахме една тъпа партия.
Питай конкретни въпроси.....
Не съм сигурен дали вече става, но би трябвало. Трябва хората все пак да са на ниво и да са се занимавали. Обаждаш се на Радислав Атанасов за повече инфо. (в гугъл му пишеш името и ще ти излезе телефона
Кои ходим?
Ами.. от СУ сме трима засега - аз, някакво девойче което учи международни отношения (май), и някакъв странен човек от химическия... Иначе това са си упражненията на НСА - т.е. има доста активни състезатели на много високо ниво, които учат за треньори по шах.
Кво праим?
Ми.. първия път анализирахме две много приятни партии, а втория - почти нищо и гледахме една тъпа партия.
Питай конкретни въпроси.....
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- streetdog
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология
- Курс: втори
Човек, знам как се местят фигурите 
Нямам ело в България, защото никога не съм бил по турнири. И все пак не съм толкова зле
Редовно цъкам, стига да намеря с кой.
Ако може яху да се приеме за някакъв критерии, моя рейтинг там е между 1500 и 1600
А иначе какво е нивото ? И къде трябва да отида за да се запише, кога се водят занаятията, къде и т.н ?
Нямам ело в България, защото никога не съм бил по турнири. И все пак не съм толкова зле
Ако може яху да се приеме за някакъв критерии, моя рейтинг там е между 1500 и 1600
А иначе какво е нивото ? И къде трябва да отида за да се запише, кога се водят занаятията, къде и т.н ?

- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Unbreakable
- В началото бе словото
И аз нямам ЕЛО, но съм ходил на 1-2 турнира в клуб Хемус и даже спечелих някоя друга точка
За съжаление от 5 до 7 в понеделник не съм свободен и на тренировките няма да мога да идвам, но чух нещо за турнир в НСА за студенти от 7 до 11 ноември???Ако накой може да даде повече инфо, ще съм му благодарен 
- Unbreakable
- В началото бе словото
Re: Шах ?
Още много може да намерите в обновения шахматен каталог http://shah.start.bg/
и на линка от подписа ми - страхотен нов шахматен портал
и на линка от подписа ми - страхотен нов шахматен портал