Я, и мойта толкова....сегашната ми - 2години и половина
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- malko_zaiche
- В началото бе словото
Как можете да наричате връзката си с един човек "загубено време"...за мен една връзка,колко и болезнено да е завършила,не би могла да бъде губене на време...най-малкото, когато си бил с този човек си бил щастлив,чувствал си се добре...все едно да кажеш,че да си щастлив и влюбен е губене на време....И винаги една връзка,колкото и безсмислена да изглежда,те учи на нещо,дава ти нещо,защото дори и в страданието(а най-вече тогава) човек научава много важни житейски уроци и поуки...Така че, връзките винаги имат смисъл..нали затова сме хора,за да общуваме помежду си,да създаваме връзки,които ни помагат да израстваме....било то по един или друг начин
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
Права си че научаваме разни неща от дългите си връзки... но едното от нещата, които аз научих е, че не искам повече дълги връзки, или поне не в идните 5-6 години....
Защо трябваше да прекарам година и четвърт с едно момиче, вместо да си живея нормално, да търся нови усещания и тн...
Чиста загуба на време...
Защо трябваше да прекарам година и четвърт с едно момиче, вместо да си живея нормално, да търся нови усещания и тн...

Пфффф... днес мразя и мъжетеЪйджа написа:Права си че научаваме разни неща от дългите си връзки... но едното от нещата, които аз научих е, че не искам повече дълги връзки, или поне не в идните 5-6 години....
Защо трябваше да прекарам година и четвърт с едно момиче, вместо да си живея нормално, да търся нови усещания и тн...Чиста загуба на време...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Pimboli написа:Пфффф... днес мразя и мъжетеЪйджа написа:Права си че научаваме разни неща от дългите си връзки... но едното от нещата, които аз научих е, че не искам повече дълги връзки, или поне не в идните 5-6 години....
Защо трябваше да прекарам година и четвърт с едно момиче, вместо да си живея нормално, да търся нови усещания и тн...Чиста загуба на време...
Пффф....
Е, ся пък!!!