... Тва не се ли правеше преди сватбата?АРМЕНКА написа:Въпреки че в близките 5-6 години не се очертава да се омъжа,си представям много добре сватбата си-първо едно голямо събиране на всякакви видове лели,баби,вуйчовци и 4-ти братовчеди.Ако на мъжа ми рода е голям както моя,ще стане много народ на едно място(ужас).Ще се леят благопожелания,куп подаръци и какви ли не съвети на стари моми доброжелателки.След като този малък ад мине,ще си събера най-близките "другарки" и се мятаме някъде по клубовете,и то задължително с мъжки стриптийз,така де...да оплакнем очи.
..а пък мъжа ако ще да си прави ергенски партита,аз няма да му преча
Накрая идва най-хубавата част..хващам си съпруга и изчезваме на някое забравено от Бога местенце из Родопите или Стара планина и 10 дни нито телефони,нито нет,нищо не искам...освен него.
А сватбата как си представяте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Хм. Толкова ми е далечно товаааа... даже и не си го представям.
Играя го на сингъл и съм ОК.
Представям си сега да съм женен... лелеее... 12 часа съм във факултета на лекции и изнасяйки разни мат'риали, както ми се случи през последната седмица. Прибирам се разбит от бачкане и почерпан от добре свършената работа, сутринта излитам рано към факултета. Че коя ше е тая заблудената дето ше ме трае?
Затова сам бате, правиш си каквото ти е на душата и си повече от ОК.
Играя го на сингъл и съм ОК.
Затова сам бате, правиш си каквото ти е на душата и си повече от ОК.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не държим особено много на хронологията,идеята е важнаJamesmagno написа:... Тва не се ли правеше преди сватбата?АРМЕНКА написа:Въпреки че в близките 5-6 години не се очертава да се омъжа,си представям много добре сватбата си-първо едно голямо събиране на всякакви видове лели,баби,вуйчовци и 4-ти братовчеди.Ако на мъжа ми рода е голям както моя,ще стане много народ на едно място(ужас).Ще се леят благопожелания,куп подаръци и какви ли не съвети на стари моми доброжелателки.След като този малък ад мине,ще си събера най-близките "другарки" и се мятаме някъде по клубовете,и то задължително с мъжки стриптийз,така де...да оплакнем очи.
..а пък мъжа ако ще да си прави ергенски партита,аз няма да му преча
Накрая идва най-хубавата част..хващам си съпруга и изчезваме на някое забравено от Бога местенце из Родопите или Стара планина и 10 дни нито телефони,нито нет,нищо не искам...освен него.

- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Ще спазвам само тези традиции, които намирам за смислени. Ще събера само най-близките си роднини и приятели. Без излишни хора, с единствената цел да се забавляваме всички и гостите ми да се радват на мен и на моя съпруг. Без клюкарствания и демонстрации на имущество. Държа много на църкония брак. Искам много танци, музика, поздравления. Аз ще съм с красива ролкя... Романтично, забавно, незабравимо...