влюбчиви ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
тук не се доразбрахме явно
за несподелената любов - грозна гледка наистина.. даже не ми се коментира (поне не сега). но аз имах предвид друго, от качествена гледна точка - че ми липсва постоянство най-вече.. ще го нарека "бърза загуба на интерес", при мен поне сякаш заради това липсва качеството 
the shadow proves the sunshine
Аха разбирам сега, не че не трябваше да те разбера още от първия пост ама 3:50 е..хехе оправдание почти толкова често срещано колкото това за алкохола
.
Може би в крайна сметка за бързата загуба на интерес не си виновна ти а човека до теб? В този случай можеш само да се радваш че бързо отшумяват чувствата ти.
Може би в крайна сметка за бързата загуба на интерес не си виновна ти а човека до теб? В този случай можеш само да се радваш че бързо отшумяват чувствата ти.
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
еми, ако вината не е в мен, супер, един път и аз да не съм виновна
шегата на страна сега..
ако вината е в другия, доволно, явно се осъзнавам навреме (макар и някакси инстинктивно сякаш или пък напълно трезво, не знам). но ако вината си е в мен, доооста лошо
и тъй като смятам, че и второто донякъде важи, ше се попроменям явно
п.п. стига ми толкова "любов" за днес

ако вината е в другия, доволно, явно се осъзнавам навреме (макар и някакси инстинктивно сякаш или пък напълно трезво, не знам). но ако вината си е в мен, доооста лошо
п.п. стига ми толкова "любов" за днес
the shadow proves the sunshine
За цяла седмица напред бих казалmake_silence написа:еми, ако вината не е в мен, супер, един път и аз да не съм виновнашегата на страна сега..
![]()
ако вината е в другия, доволно, явно се осъзнавам навреме (макар и някакси инстинктивно сякаш или пък напълно трезво, не знам). но ако вината си е в мен, доооста лошои тъй като смятам, че и второто донякъде важи, ше се попроменям явно
![]()
п.п. стига ми толкова "любов" за днес![]()
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Тя, любовта не те пита, идва при теб и почваш да откачаш
Радостен си, умът ти не знае къде е, изпитваш пробождания в сърцето или пеперудки в стомаха, понякога и омекване в колената... Ха, понякога дори започвате да си четете мислите... Лудост, ама толкова хубава, дори най-хубавата:)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Ако взема това за мярка-значи не съм влюбчива.А ако разгледаме случая:make_silence написа:количеството са си бройката човечета, пък качеството си е, да, силата на определената (въпросната) любов, ако може така да се изразя..
то тогава се влюбвам нон-стоп и то в доста хора...тъкмо аз да кажа нещо и той ме изпреварва...
Smile!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми имаarielle написа:пък аз винаги като се замисля досега се влюбвам от пръв поглед.. да има още като мен?![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може би и аз ще се присъединя, въпреки, че не
обичам думи като любов, влюбване и т.н.
Малка добавка: да не си помислите, че съм някой дето ги сменя
като носни кърпички...Просто не се е родил човек, който може да
ми е интересен повече от ден - два...Е може и да се е родил,
но аз не го познавам.А може и да го познавам...знам ли!
обичам думи като любов, влюбване и т.н.
Малка добавка: да не си помислите, че съм някой дето ги сменя
като носни кърпички...Просто не се е родил човек, който може да
ми е интересен повече от ден - два...Е може и да се е родил,
но аз не го познавам.А може и да го познавам...знам ли!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!