портретки на потребители v.2.0
Модератор: Плазмодий
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
Тука оставам с впечатлението, че някой се е заблудил относно моят начин на обличане и държание... Ако имахте малко повече инфо от няколко снимки можеше да знаете, че не се гримирам и, че не се обличам като "орк", но пък честно казано не съм и очаквал да попадна на нормални хора в форум посветен на университет...
П.П. и още едно нещо - аз съм позьор само на няколко снимки, а някои от вас сте си такива нон-стоп...
П.П. и още едно нещо - аз съм позьор само на няколко снимки, а някои от вас сте си такива нон-стоп...

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Хехеххе. Добре. Изказа се човекът, регистрирал се преди седмицаЪйджа написа:Тука оставам с впечатлението, че някой се е заблудил относно моят начин на обличане и държание... Ако имахте малко повече инфо от няколко снимки можеше да знаете, че не се гримирам и, че не се обличам като "орк", но пък честно казано не съм и очаквал да попадна на нормални хора в форум посветен на университет...
А и ЛАРП си е позьорство, от където и да го погледнеш
П.П. Леле, почнал съм да приличам на авис. Бррр.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Виж са,по въпроса дали си позьор или не:
LARP сигурно е нещо мн интересно....играй си го с кеф,обличай си фентъзи костюмите и бъди жив и здрав...само че за кво пускаш такива снимки?Ей тва за мене е позьорското...щот де факто тва с грима и ръкавиците е героят ти,а не самия ти...ти верно едва ли ходиш на лекции с меч,ръкавици до лактите и черен молив...може и да ходиш де,то си е въпрос на избор...но аз лично се съмнявам
Надявам се да си разбрал кво съм имала предвид под позьорщина...Ае пийс
LARP сигурно е нещо мн интересно....играй си го с кеф,обличай си фентъзи костюмите и бъди жив и здрав...само че за кво пускаш такива снимки?Ей тва за мене е позьорското...щот де факто тва с грима и ръкавиците е героят ти,а не самия ти...ти верно едва ли ходиш на лекции с меч,ръкавици до лактите и черен молив...може и да ходиш де,то си е въпрос на избор...но аз лично се съмнявам
Надявам се да си разбрал кво съм имала предвид под позьорщина...Ае пийс
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами аз си мислех, поправете ме ако греша, че хората се снимат за да изглеждат готино и за да покажат на хората колко готино изглеждат. Ако искате да пускаме само снимки на които си крием лицата добре, така кажете, ако искате снимки, на които сме с гръб и бягаме от апарата добре, така кажете. Защото, по вашата логика, всички останали снимки, всяка снимка, на която си усмихнат към обектива, всяка снимка, на която си с любимото си супер готино куче, всяка снимка, на която се виждат очите ти, са позьорски.
Аре мир
Аре мир
Последно промяна от Ъйджа на 24 Окт 2007, 21:31, променено общо 1 път.

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде стига де. Момчето е готино- простено му е! 
Аз пък бих се радвала на още такива снимки.
Аз пък бих се радвала на още такива снимки.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
Точно непринудените и естествени снимки са най-хубави...а не тези,дето позираш 10мин преди да те снимат,за да излезеш възможно най-готино на снимката...
И не е ли забавно..ако някой не е на твойто мнение,веднага става "ненормален"...или ако на някой не му харесваш,почваш да плюеш по форума...ми да,тва е форум на университет...не е задължително да влизаш тук ако не ти харесва...или ако няма достатъчно хора да ти въздишат по снимките...
И не е ли забавно..ако някой не е на твойто мнение,веднага става "ненормален"...или ако на някой не му харесваш,почваш да плюеш по форума...ми да,тва е форум на университет...не е задължително да влизаш тук ако не ти харесва...или ако няма достатъчно хора да ти въздишат по снимките...
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
ОК, права си, аз сгреших, разпънете ме и ми изяжте сърцето. Форума е чудесен, супер интересен е и всички са супер пичове. Обичам ви, съжалявам че ви затормозих очетата с ужасните ми супер позьорски снимки. Надявам се че ще ми простите.
Никога не позирам 10 минути преди снимка, позирам на секундата... талант
Никога не позирам 10 минути преди снимка, позирам на секундата... талант