БФ без парно до Нова Година???
БФ без парно до Нова Година???
Това вече е абсурдно. Днес една асистентка ни посрещна с тази чудесна новина. Не стига, че сградата е ужасно студена, а и ново 20-половината зима в този факултет ще бъде клинчарник. Не ми се искаше, но май има нужда от ефективна СТАЧКА!
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
Нямам представа от административните им глупости , но все пак не мисля , че за консумативи не могат да отделят пари , това си е чиста проба антихуманно да седиш без да мърдаш , аз имам математика 5 часа, и какво всеки път да се моля да не ми импутират крайник ли.Няма да стане , аз да се обличам като чели отивам на експедиция на Сев. полюс.Това пък с тока беше капака.Днес ми беше супер ,че ни пуснаха дойде ми леко като подаръче да се прибера на топло , но ако продължава , ще ни карат да отработваме!Пуфф няма да стане това.....Не стачка , тр да се вземат радикални мерки , не съм наясно , но нали имаме студенски съвет и най вероятно той се занимава с правата на студ или някой друг.

It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Напълно е възможно.cufff написа:To май и без ток ще останем
Миналата година, когато пак нямаше парно целия факултет се отопляваше с печки и ел. радиатори и тока спираше по 15 пъти на ден. Нямаше как да се провеждат нормални упражнения- ни да пуснеш автоклав, ни водна баня, ни да си приготвиш среда, абе...

- inspiration
- В началото бе словото
Както разбирам яво е характерна липсата на парно и ток,което би трябвало да е срого недопустимо,ние сме се записали за да учим но едва ли при тези условия(или по-скоро липсата им )ще е нормален съответният учебен процес !А остава и да трябва да отработваме изпуснатите упражнения след това-особено,като не са пропуснати по наша вина!
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Това е правене напротив. И в същото време срам и позор. Да се отнасят така с Университета.Insipidity написа:Нямам представа от административните им глупости , но все пак не мисля , че за консумативи не могат да отделят пари , това си е чиста проба антихуманно да седиш без да мърдаш