записала съм се а не посещавам спорт

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

записала съм се а не посещавам спорт

Мнение от BeTka` »

Здравейте, колеги , искам да ви попитам дали знаете, ако съм се записала на спорт, а не ходя, после какво ще последва? В края има ли някакъв изпит? Оказа се, че спортът за нашия факултет не е задължителен, имах желание да ходя, но сега като видях колко книги и книжчици трябва да четем, май мн мн няма да имам време за спорт.
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!

You will never win if you never begin!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ми щом не е задължителен можеш да се откажеш и да не ходиш-просто няма да имаш присъствията=> няма да можеш да отидеш на изпит... в твоя случай не е фатално ,така че залягай си над книжките;))))
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeTka` »

Мерси за отговора, MombaSSa, ще те послушам - залягам над книжките ;)
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!

You will never win if you never begin!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

По-скоро залягай над купончетата :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

искам да питам дали спорта е задължителен за Историческия, защото едни казват, 4е не е, а др казват 4е е :?: :roll:
vokchan
В началото бе словото

Мнение от vokchan »

в закона за образованието спорта е задължителен но явно вашият декан го тълкува както му изнася имам познати който завяршиха и заминаха за чужбина и там им искаха дипломата исе оказа че нея признават само заради спорта и търсеха начин за вписване на спорт с оценка ако искаш да си направиш гавра с фалкотета ти педлагам да ги осъдиш и ти гаранирам че можеш да спечелиш
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”