Форумни Срещи: Второ тримесечие на 2007
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
phoebe написа:Южни душици, страх ги е от малкото студевинка... Какво ли ще правят, като дойде декември и януари
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
E, първият завърнал се да докладва - егати яката среща, Джеймсманьо и ФТФ си духаха един на друг, разбра се, че истинското ми име е Слънце, научихме че у ФТФ има много захар (те там я правят), мятахме едно зарче, както винаги не успях да комуникирам с другия край на масата (а там имаше хора, с които ми се искаше да си поговорим :р) и още много, много други неща...
Давайте снимки и да се разбираме кога пак ще се виждаме. И да знаете, че следващия път ще водя присъствия и отсъствия
Давайте снимки и да се разбираме кога пак ще се виждаме. И да знаете, че следващия път ще водя присъствия и отсъствия
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ей мноо лъжете
Аз на никой не съм духал, а Иво си изпусна нещо под масата и се наведе от към моята страна да си го вземе, но това е официалната версия сички си знаехме че ми върти френска. ей манго да не се обидиш. БТВ жалко че не дойдохте на пейка-партито, то и аз не останах като видях колко е часа и че е време да се прибирам да правя захар. БТВ ходих пеш от Лъвов до захарна(Xenon знае колко е далеч това).Всички сте много готини 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Само и аз да похваля срещата...
Доста форумци се събрахме, горе-долу по равно момичета/момчета, запознах се с готини колеги и колежки, имаше си хора за вицове, хора за лафче, хора за дискутиране на спорт, трезвеници имаше, по-малки имаше, по-големи имаше, метъли, неметъли... само математици липсваха, но пак беше весело
Картофките с яйце и сирене не струваха, но пък айранът беше вкусен! Другия път ще гледам да остана докрай 
Доста форумци се събрахме, горе-долу по равно момичета/момчета, запознах се с готини колеги и колежки, имаше си хора за вицове, хора за лафче, хора за дискутиране на спорт, трезвеници имаше, по-малки имаше, по-големи имаше, метъли, неметъли... само математици липсваха, но пак беше весело
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!