Подписка за предварителен по Английски? (и не само)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Thumbelina
- В началото бе словото
Драги кандидат-студенти, нека не забравяме, че живеем в България и трябва да се съобразим с някои особености на географското си положение. Аз съм Английска филология и предходната година се наложи да събират групи да карат часове заедно, защото НЕ ДОСТИГАТ ПРЕПОДАВАТЕЛИ (е, поне се опознахме
). А наплива също не е особено голям, заплащането им не е от типа "1 месец работа - 1 месец по гръб на яхтата". Преподавателите по английски език едвам успяваха да проверят нашите неща (които никак не са малко), представете си да им тупнат още един изпит и то от такава величина, на който се явяват хиляди. Имайте милост!
- svetoslava
- В началото бе словото
амчи как тъй Софиския,не друг ами Софийския наблягам,ше приема с некфи си там сертификати на...как беше?!Кеиймбридж?!шегата настрана,това наистина би било много хубаво-аз така или иначе май ще се пробвам тази година..и както е тръгнало с Пръфишънси:)))не че съм чак толкоз добра,ама нали тфа ми е била целта за 5 години в езикова и сънуване на английски(в 8 клас особено).едиснтвената разлика м/у двата изпита е,в това че на единия не винаги знаеш какво да очакваш-във всякакъв смисъл.познайте от 3 пъти за кой става въпрос
така че както и за БЕЛ,така и за АЕ съм напълно ЗА предварителен(хах,тфа са 2та предмета с които уж ще канд.)..бтв прочетете топика за предварителния по БЕЛ...няма смисъл да си хабим нервите,вижте какво е отговорил проф.забравих-му-името,и ще се убедите че смисъл да протестираме няма.то и без тфа много протести ще станат.по-добре според мен да използвме Ценното време,през което не сме на училище,да учим...!!!ей тфа е то иронията да си ученик в БГ!!!
a dream is reserved for those who dare to try
- svetoslava
- В началото бе словото
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Хора, не е фатално ако не влезнете от първия път 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

И аз съм ЗА предварителен по АЕ!!!Верно е, че много ще претоварим проверяващите, но трябва ли поради липса на достатъчно хора от един изпит да зависи бъдещето ни?Не ми се иска да е така.Ние трябва да сме psycho-masters, за да не тичаме до диспансера и обратно преди изпит АЕ.

Да да.Другия път.Don Horhe написа:Хора, не е фатално ако не влезнете от първия път
Последно промяна от Vissonia на 25 Окт 2007, 23:07, променено общо 1 път.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Какво му е фаталното? Родителите ти ще те изгонят от вас ли? В най-лошия случай ще поработиш и догодина отново ще кандидадстваш. Така повечето хора биха могли да решат какво точно искат да учат, а не да пишат по 20 специалности, само и само да влезнат във ВУЗ.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt