Люлин-среща на форума
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не са много люлинците така като гледам, но затова пък от 10-та част сме мнозинство
И аз съм съвсем близо до "Капри" и "О!Шипка"... вие в кой блок сте..?! Може да се окаже,че се познаваме,въпреки че не излизам мн в люлин 10..
И аз съм съвсем близо до "Капри" и "О!Шипка"... вие в кой блок сте..?! Може да се окаже,че се познаваме,въпреки че не излизам мн в люлин 10..
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- DADO
- Легендарен флуудър
Еми, вече почти навсякъде може да се види горе-долу същата гледка. А някогашните интелектуалски квартали се превърнаха в мутренски. Мен Люлин не ме отегчава. Мен София и България ме отегчават. Но въпреки това съм патриот, трудно мога да живея някъде другаде... Пък и в чужбина ще бъда чужд и хората ще ми бъдат чужди... въпреки че има и изключения, не е задължително да си нещастен ако живееш извън родната си страна... уф, тая тема нещо в друго направление почнах да развивам... 
Ibiza DJ
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Трябва ли да се чувствам тук лично засегната........Xenon написа:Еми, вече почти навсякъде може да се види горе-долу същата гледка. А някогашните интелектуалски квартали се превърнаха в мутренски.......
Като птичка в небесата 
- DADO
- Легендарен флуудър
Welcome 2 da club!sientelo написа:Трябва ли да се чувствам тук лично засегната........Xenon написа:Еми, вече почти навсякъде може да се види горе-долу същата гледка. А някогашните интелектуалски квартали се превърнаха в мутренски.......![]()
Иначе днес бях закратко в Люлин, но ми е позната само началната му част след тунела, дефакто 10 и 7 микрорайон, та там ми се струва добре уредено, за по -нагоре не знам
![]()
Ibiza DJ