А най-добрата реплика да "отрежеш" някого?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
хммм,за специална реплика не знам,ама много ме бива да изчезвам вдън земя...или да се правя на приятно разсеяна.
ако пък човека няма как да бъде любезно избягван просто охладнявам в отношенията,държа се вежливо,но отчуждено и по принцип другата страна се досеща и сама се отдръпва.с фрази от типа "искам да си останем приятели"...еми просто не мога да се насиля да кажа подобно нещо,явно бившата ми учителка по литература успешно е набила в главата ми да избягвам клишетата...досега само веднъж ми се е случило да бъда по-груба,обаче човека просто не разбираше от намеци..та така,просто обясних,че нещата и да искам няма как да се получат заради адски много различия,които НАИСТИНА не можеха да бъдат пренебрегнати 
ПП:а телефона на много непознати не си го давам,или давам стария домашен,който вече не съществува
на по-познати непознати съм си давала и реалния,обаче пък никога не съм звъняла не непознат номер,който само ми клипира!ако искат да говорят с мен - да ми звъннат!иначе нямам проблем да разговарям по телефона с когото и да било,стига да не се прави на мизерник и само да клипва
после ще има да си чака да му върна обаждането...
ПП:а телефона на много непознати не си го давам,или давам стария домашен,който вече не съществува
Последно промяна от Mira на 12 Окт 2007, 16:17, променено общо 1 път.

..........
Zna4i nai-sigurniqt nachin da razkarash nqkoi e prosto si otvarqsh ustata i mu kazvash da ne te zanimava s gluposti i da iz4ezne na sekundata . . . Po-smelite,koito ne razbirat ot dobro, ne gi razkarvam az, ima si drugi hora za tazi rabota.A kato haresvash nqkoi,ne vijdam pri4ina da go razkarvash ili da se razdelqte . . . nqma nevyzmojni neshta, vsi4ko se svejda do jelanieto i do tova imash li neshto v glavata i mojesh li da go izpolzvash, ako imash . . .
*castelo: кирилица!
*castelo: кирилица!
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
In the worls
Can't save us from
Ourselves
- Moon_Flower
- В началото бе словото
-
riding girl
- В началото бе словото
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Това е.... странно.... не казваш нищо май... 
Последно промяна от Jamesmagno на 12 Окт 2007, 23:16, променено общо 1 път.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
най-гадна реплика за да разкараш мъж след 1 нощ-просто му кажи,че му е малък
а за по-трагичните моменти това с "вината не е в теб " винаги минава
а за по-трагичните моменти това с "вината не е в теб " винаги минава
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
Ъйджа
- Драскач
- Обратна връзка:
"Нека не разваляме приятелството си" -> Най-бруталната реплика, с която ме е отрязвало момиче...
"Ами аз съм гей" -> Най-бруталната реплика, която съм използвал за да отблъсна момиче.
Иначе "ми аз съм метъл, ние не се къпем много", пуснато небрежно в неангажиращ разговор е чудесно, ама не знам защо не действа като го казвам аз...
"Ами аз съм гей" -> Най-бруталната реплика, която съм използвал за да отблъсна момиче.
Иначе "ми аз съм метъл, ние не се къпем много", пуснато небрежно в неангажиращ разговор е чудесно, ама не знам защо не действа като го казвам аз...