Аз устните не ги обичам, защото винаги адски ме хваща шубето, ама като трябва ще се ходи, истина е, че и те си имат преимущества, например това, че си разбираш веднага оценката е голямо такова^^
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не, просто се чудех това пък каво животно е.
Търговец, ти ще отидеш ли на съвещанието на факултативния в понеделник в 19:30? Явно си доста наясно с въпроса със стаите, а аз обмислям да поставя въпроса за занятията в събота, та е хубаво да има някой знаещ нещата. Ако ти се занимава, де.
Аз устните не ги обичам, защото винаги адски ме хваща шубето, ама като трябва ще се ходи, истина е, че и те си имат преимущества, например това, че си разбираш веднага оценката е голямо такова^^
~ Кътчето ~
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ще ходим с още няколко души от курса на театър точно тогава (Шекспир за -амнайсти път), така че няма да мога да дойда. А дори и да можех, да ти кажа честно, не бих дошла. Не ми се занимава с нищо подобно, сложно е за обяснение. Просто вече съм достатъчно голяма, за да знам, че тази практика няма да се промени, колкото и на когото да обяснявате, защото догодина някой друг ще прави програмата и пак ще са налице същите глупотевини. Явно съм чела твърде много Оруел, но започвам да придобивам усещането за фаталистична предопределеност (тй де, разбрахте ме...) и бюрократична безизходица, единственият вариант за излизане от която е да се спасявате поединично.
Разбира се, не казвам, че не трябва да правите опити - човек така се учи, но аз моите опити вече съм ги направила и поуките съм си ги извадила. Ако закъсате много, ще дойда да помогна, естествено, но трябва да знаете, че администрацията има готови отговори за всичко и защо то не може да бъде направено. Затова и ви казвам за 77ма, за да имате вие готов контра-отговор. За всеки случай се подгответе както ви казах - вижте програмата за петък вечер хубаво и си намерете свободна зала, която да изискате. Да видим какво ще измислят, за да не ви я дадат.
Разчитам, че съм била разбрана правилно и държа да знаете, че съм тук за всякакви съвети, когато става дума за изпити, курсови, отношения с преподаватели и т.н.т. Но, честно, тоя филм със студентското участие в съвета и т.н.т. вече съм го гледала. И финала му знам.
Разбира се, не казвам, че не трябва да правите опити - човек така се учи, но аз моите опити вече съм ги направила и поуките съм си ги извадила. Ако закъсате много, ще дойда да помогна, естествено, но трябва да знаете, че администрацията има готови отговори за всичко и защо то не може да бъде направено. Затова и ви казвам за 77ма, за да имате вие готов контра-отговор. За всеки случай се подгответе както ви казах - вижте програмата за петък вечер хубаво и си намерете свободна зала, която да изискате. Да видим какво ще измислят, за да не ви я дадат.
Разчитам, че съм била разбрана правилно и държа да знаете, че съм тук за всякакви съвети, когато става дума за изпити, курсови, отношения с преподаватели и т.н.т. Но, честно, тоя филм със студентското участие в съвета и т.н.т. вече съм го гледала. И финала му знам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не миналата, по-миналата година, при Калканджиева. Имам смътен спомен за 2 момчета, единият май беше Георги, но категорично не мога да възстановя физиономии (това ми е огромен кусур на мене...
).
Аз нямах възможност да ходя много, но беше интересно и полезно. А и самата Калканджиева е много интересен човек, няма спор.
Аз нямах възможност да ходя много, но беше интересно и полезно. А и самата Калканджиева е много интересен човек, няма спор.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Търговецът на кристал е едно от най-свестните, красиви и скромни същества във ФЖМК. Ако някой има възражения, моля да ги каже сега, или направо да си замълчи завинаги.
Освен това Търговецът на кристал е адвокат (често на дявола, но обикновено се прави, че адвокатства на ангели, колкото да залъже съвестта си). Понякога - душеприказчик, понякога - душегубец, а често - и Лам 'ногустрадален. Най-често обаче е просто добро добиче... пардон, момиче. За повече инфо - обърнете се към агента ми.
---
Тъй. След като приключихме с визитката, ви пиша факултативите, които аз съм посещавала. Това обаче са само някои примерни неща, които могат да съществуват, тъй като ги сменят почти всяка година, така че нека ви служат само като ориентир:
I курс - Култура в Интернет (идея си нямам за какво идеше реч)
Военна журналистика (и по-късно я имаше, Viva подполковник Райков)
II курс - Православие и политика (въпросната "религия")
Разследваща журналистика (ако нямате интерес, не се забърквайте)
III курс - Телевизия за деца
Теория на рамката (при Карбовски и единственото, което ме спря да подам жалба, бе нуждата ми от кредити. Ама човек понякога не трябва да си мълчи... още ме е яд).
Освен това Търговецът на кристал е адвокат (често на дявола, но обикновено се прави, че адвокатства на ангели, колкото да залъже съвестта си). Понякога - душеприказчик, понякога - душегубец, а често - и Лам 'ногустрадален. Най-често обаче е просто добро добиче... пардон, момиче. За повече инфо - обърнете се към агента ми.
---
Тъй. След като приключихме с визитката, ви пиша факултативите, които аз съм посещавала. Това обаче са само някои примерни неща, които могат да съществуват, тъй като ги сменят почти всяка година, така че нека ви служат само като ориентир:
I курс - Култура в Интернет (идея си нямам за какво идеше реч)
Военна журналистика (и по-късно я имаше, Viva подполковник Райков)
II курс - Православие и политика (въпросната "религия")
Разследваща журналистика (ако нямате интерес, не се забърквайте)
III курс - Телевизия за деца
Теория на рамката (при Карбовски и единственото, което ме спря да подам жалба, бе нуждата ми от кредити. Ама човек понякога не трябва да си мълчи... още ме е яд).
В края на ноември
В края на ноември
-
безидеен
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ето за това говиря: търговеца на кристал е доста по-наясно от мене,
но един съвет - за да си нямате пробс с факултативите -запишете военна жур. - изпита се състои в това - пишете есенце около 5 странички каквото си искате тема избрана от вас той го прочита казва кое му харесва и ви пише 5ца или съответно 6- ако го е харесал повече!!!
просто си пестите силите с един изпит по-малко!!!
но един съвет - за да си нямате пробс с факултативите -запишете военна жур. - изпита се състои в това - пишете есенце около 5 странички каквото си искате тема избрана от вас той го прочита казва кое му харесва и ви пише 5ца или съответно 6- ако го е харесал повече!!!
просто си пестите силите с един изпит по-малко!!!