Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.
Ами честно казано не знам, сигурно прилича на тип Сървайвър Но тъпото там е,че отиваш без осигурена работа, а си търсиш на място, иначе според мен си заслужава
А някой може ли да ми каже как стоят нещата с изтеглянето на изпити.Интересува ме конкретно за ЮФ 1 курс право.С колко най-много може да се изтегли, има ли преподаватели, който не се съгласяват на такова нещо?
за всеки преподавател е различно. ако предмета ти е 2семестриален, още сега питай преподавалетя си дали може да се изтегли изпита и кога. Ако не се съгласи мисля, че можеш да пишеш молба до декана на ф-тета, за да се направи нещо по ?а.
в смисъл?
Аз ще заминавам за 3 месеца (мисля, че може след това да се осане още 1 месец като турист) и евентуално да си дойда септ., за да си взема 1 изпит, който май няма да изтеглят по рано сесията
Dita, и аз съм се насочил някъде към NY, но не съм сигурен дали искам в самия град.Ти кога смяташ да заминаваш и ако не е тайна каква специалност и кой курс си?