ЛТЗ ЦИЕК - Теми
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Ne moga da pomogna s nabavqneto na lekcii, dano tezi, koito veche vi predostaviha, svyrshat rabota. Otnosno uchebnika na trite avtorki - az sym chela ot nego i sym dovolna. Kato cqlo lekciite po LTZ mi bqha dosta interesni - samiqt material, no i nachinyt, po koito se podnasq. Todor Hristov e strahoten prepodavatel, syjalqvam, che mi e prepodaval samo edin semestyr. Minalata godina asistent beshe Darin Tenev, za nego syshto moga da kaja samo dobri dumi. Tazi godina otnovo li e toi? Ako ekipyt e syshtiq ste kysmetlii, mene vqrvaite!!
Syvetvam vi da se probvate s kursovata rabota - sys sigurnost nqma da izgubite! Uspeh!
If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.
A po ezikoznanie pak li sa Dancheva i Paceva? Kolkoto do materiala - Marinova Ji kazva "ezikoznanieto e kato operata - lubovta kym tqh idva s vremeto" .. za men qvno oshte ne e minalo dostatychno vreme.
If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ya da pitam prekipelite po toya pyt - ako ne se hodi na EZ lekcii, problematichnost li e? Za uprajneniata yasno, no pri variant, che imam vsichki lekcii ot minali godini+hora koito mi presnimat segashnite, ne vijdam zashto da sedya po obed v CIEK, kato moga da otida v UASG da se nahranya... 
medicate, medicate
Dancheva e svesten chovek. Ne pomnq da e napravila problem nqkomu ot moq potok, daje mai nqmashe skysani, tyi che ako ne se borish za visoka ocenka, nqmash griji.
Btw ako veche ne go e spomenavala - ot men da znaete, ima slabost kym indolozite, pone taka tvyrdi, ne go e pokazvala s lichno otnoshenie. A Paceva pyk e bila v India, v Delhiiskiq universitet mislq.. Moje bi znaete.. neznam dali ne se poznavat s Djoshi
Btw ako veche ne go e spomenavala - ot men da znaete, ima slabost kym indolozite, pone taka tvyrdi, ne go e pokazvala s lichno otnoshenie. A Paceva pyk e bila v India, v Delhiiskiq universitet mislq.. Moje bi znaete.. neznam dali ne se poznavat s Djoshi
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Данчева на лециите ли е? Не е показала отношение към нас, но има време. Към японистите си го показва явноtrinity__ написа:Dancheva e svesten chovek. Ne pomnq da e napravila problem nqkomu ot moq potok, daje mai nqmashe skysani, tyi che ako ne se borish za visoka ocenka, nqmash griji.
А на упражнения, сега видях, ни е Боряна Михайлова.

Dokolkoto razbrah ot temata - Dancheva e lektoryt i tazi godina. A tova drugoto ime ne sym go chuvala. Inache nadali shte pokaje lichno otnoshenie, samo chestichko kazva, che sme i liubimci (kolkoto da se pochuvstvame dobre), ama se dyrji ednakvo dobre s vsichki.