ЗИП "Лечителското изкуство в Българската народна медици

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

kaniskov
В началото бе словото

ЗИП "Лечителското изкуство в Българската народна медици

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги, Казвам се Васил Канисков. След дългогодишни усилия успях да предложа на Вашето внимание, макар и под формата на ЗИП една съвсем кратка (30 часа) програма, в която показвам произхода и развитието на Българската народна медицина. Това се прави за първи път, и то във ВУЗ и то в СУ"Св.Климент Охридски". Моля за Вашата подкрепа в името на народната медицина!!!

инж. В. Канисков GSM 0889 391 294

или таблото във Факултета за "Начална и предучилищна педагогика" за записване в списъка за участие. (ІІ етаж)

Предварително благодаря!
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

А има ли ограничение от кой факултет могат да се записват студенти за този курс? Само от Факултета за "Начална и предучилищна педагогика", или и от други може?
Ако не живееш на ръба, значи заемаш твърде много място ;)

*признавам си, мисълта е заимствана
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

хааа!!! Вчера точно гледах таблото на втория етаж във ФНПП и не видях обява да има... утре като отида пак ще погледна! Идеята е прекрасна! Аз бих се зашисала даже :") Адски интересно е и изключително полезно! Поздравления за чудесната идея :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте,

Няма ограничение от кой факултет сте. Ако няма изнесен списък записвам лично на GSM 0889 391 294.

Поздрави,
В.Канисков
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги,
Моля да ме извините за подвеждането!
Преди минути разговарях с представител на факултета. Студенти от другите факултети могат да бъдат само .... слушатели. Въпреки това, аз ви предлагам да посетите лекциите, това е крачка към едно доскоро скрито (окултно) познание за Вас, както и крачка за мен към Вас. Бах настоичиво уверен, че на таблото има темата на ЗИП-а и може да се запишете. Ако това не е така, моля ползвойте директнен контакт с мен на GSM 0889 391 294
Бъдете живи и здрави.
инж. Васил Канисков
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

В такъв случай ако може, като се уговорите къде и по кое време ще се провеждат лекциите, да го съобщите във форума... Надявам се да се окаже удобно и за мен и да идвам поне като слушател :)
Ако не живееш на ръба, значи заемаш твърде много място ;)

*признавам си, мисълта е заимствана
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Защо не го направихте в БФ те са най-близо до народната медицина с изучаването на растенията и т.н., даже имаме и такава практика?
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Уважаеми ВВ
В БФ на СУ, ръководител на катедра знае поне от една година за провежданата от мен кампания за преподаване на материал от Познанието в Българската народна медицина. Дори съм заявавал намеренията си там да се преподава материята.
След решението на катедрения съвет от факултет "Начална и предучилищна педагогика", той лично е информиран и помолен да покани студенти от неговата катедра за ЗИП-а. Защо не е направено не знам.
От четири години пълната програма за изучаване на материята Българска народна медицина е на бюрото на зам ректорът по УВ на СУ. Защо досега не е взета впредвид и въведена в учебните прланове на новооткритият факултет по Медицина (където и е мястото!), също не знам.
Искам да изкажа своята благодарност на ръководството на факултета по "Начална и предучилищна педагогика" и лично на доц. Ивайло Петров и доц. Маринов, за тяхната безкористна помощ.
Независимо от трудностите, нека направим първата крачка било то като слушатели, било то като редовни студенти или дори като гости. Нека поне опитаме и дадем шанс на народната ни медицина. Тя Го Заслужава.
Искрено ваш инж. В. Канисков
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги,
Желаещите да се запишат в ЗИП-а могат да сторят това на таблото, което се намира на втория етаж във факултета по "Начална и предучилищна педагогика". Вече официално е поставен списъка с желаещите да участват в процеса. Малко преди да започнат лекциите ще уведомя желаещите да присъстват, като "слушатели". Въпреки, че бих приел и още сега да се запишат интересуващите се в списъка, с една забележка на мястото на фак.№ - слушател.
Успех на всички!
инж. Васил Канисков
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да, между другото в БФ има курс по лечебни растения ама май е за магистри ботаници или нещо подобно... жалко че няма да се провежда там, но някакси не се учудвам
Последно промяна от begemot_ на 25 Окт 2007, 18:57, променено общо 1 път.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

аз като съм първи курс и нямам ЗИП някакъв по програма,мога ли пак да се запиша? Щото аз съм зайче и тия неща изобщо не са ми ясни как стоят...
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги,
За тези, на които не им е удобно да присъстват на лекциите може да се изнамерят няколко варианта: примерно да получите в писмен вид материалите, и/или да влезете на адрес kaniskov.com (за в бъдеще, в момента не е готов) и от там да си ги изтеглите. Мога да Ви предоставя и програмата, по която ще работя, но този форум едва ли е най-удачното място за това. Само едно искам да подчертая: това знание, което ще Ви поднеса е доскоро било скрито (окултно) и за неговото приемане, усвояване и най-вече прилагане в практиката се търсят и трябват "сърцати хора"!
Успех на всички!
инж. Васил Канисков
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги,
Лекции Зип - "Лечителското изкуство в българската народна медицина"
започват, 08.10. 2007, четвъртък (Архангелов ден) 13-15 часа, етаж ІІІ, зала 304 или 309.
Поканвам Ви да присъствате!
Успехи!
инж. Васил Канисков
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Поправка 08.11.2007
kaniskov
В началото бе словото

Мнение от kaniskov »

Здравейте колеги,
Лекции Зип - "Лечителското изкуство в българската народна медицина"
започват, 08.11. 2007, четвъртък (Архангелов ден) 13-15 часа, етаж ІІІ, зала 304 или 309.
Поканвам Ви да присъствате!
Успехи!
инж. Васил Канисков
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”