Speshno

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

xxx_want
В началото бе словото

Speshno

Мнение от xxx_want »

Zdraveite:) Imam edno mnogo byrzo,no mnogo vajno vyprosche.
Kazaha mi,che ako nqkoi e uchil edna godina (primerno) v chujbina i reshi da se vyrne v BG,moje da vleze v SU bez izpit.Vqrno li e tova? :) mn mn mn mersi predvaritelno
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

По принцип е възможно, но от тази година таксите за такъв вид преместване станаха убийствено високи. Започна много да се злоупотребява с тази практика и затова въдедоха нови такси. И хората са прави- като искаш да учиш в СУ ще държиш изпити наравно с другите. А не да се шляеш, после да ми запишеш "нещо" в чужд ВУЗ и след една годинка хоп в СУ да учиш наравно с хората, които са държали изпити. Да, ама не. Ако държиш на СУ сядаш да учиш, явяваш се на приемните изпити и влизаш.
ИзображениеИзображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Въпросчетата тук ги задаваме на КИРИЛИЦА :evil: Следващият ти пост на латиница ще бъде изтрит. Не ми казвай, че в чужбина нямаш кирилица, защото и аз нямам на работа, ама на , пак съм намерила начин. И ЗАГЛАВИЯТА си ги пишем с ясно съдържание какво искаме да питаме.
Аватар
vikito
Пишете, о, братя

Мнение от vikito »

Вярно е.Имам един колега влязъл на този принцип :D обаче е учил и завършил там същата специалност и му признаха някои изпити
zmey
Пишете, о, братя

.

Мнение от zmey »

вярно е, до миналата година струваше 250лв, а от тази над 1500 (зависи от специалността) Пиши на лично съобщение и ще обясня
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”