И аз днес ходих до Университета.... Миииии... кашата е пълна, ама не е като да не сме свикнали...
Та по принцип датите би трябвало да са еднакви за всички факултети, друг е въпросът, че някои факултети закъсняват. Аз питах във ФКНФ и ФСФ, информацията съвпада. Днес би трябвало да са излезли класиранията (във ФКНФ още не са.... както обикновено...). До 18ти ще бъде издадено официално разпореждане за записване на държавна поръчка. ОТ ФКНФ също посочиха като дати за записване- 19, 20 и 22. След това има второ класиране за запълване на държавната субсидия и чак след това се записват платените. Всичко това би трябвало да приключи до края на Октомври, защото на 5 Ноември започват лекциите.
Иначе за тези, които искат да запишат 2 магистратури, нещата стоят така. Записвате първата специалност на 19, 20 или 22ри и чаааак след 2ро класиране записвате платената. Много е тъпо, че не може да се запишат 2 държавни!!!!!!!!! Не мога да не се възмущавам! Какво да направя като съм умна
Освен това от Учебен отдел също не са особено коректни. Преди изпитите ходих да си общувам с тях, .....щото ми е много приятно...
На всичкото отгоре ми се скараха да не си и помислям да запиша 2 държавни, защото "перфектната система на СУ" щяла да ме засече и съм щяла да имам "сериозни проблеми". Не, кавичките не са от ирония и сарказъм, цитирам!! Ама аз не съм се и опитвала да правя такива номера, само питах кога да подам молба за преместване, ако се наложи! Аааай, оправдах се!