Kazaha mi,che ako nqkoi e uchil edna godina (primerno) v chujbina i reshi da se vyrne v BG,moje da vleze v SU bez izpit.Vqrno li e tova?
Speshno
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Speshno
Zdraveite:) Imam edno mnogo byrzo,no mnogo vajno vyprosche.
Kazaha mi,che ako nqkoi e uchil edna godina (primerno) v chujbina i reshi da se vyrne v BG,moje da vleze v SU bez izpit.Vqrno li e tova?
mn mn mn mersi predvaritelno
По принцип е възможно, но от тази година таксите за такъв вид преместване станаха убийствено високи. Започна много да се злоупотребява с тази практика и затова въдедоха нови такси. И хората са прави- като искаш да учиш в СУ ще държиш изпити наравно с другите. А не да се шляеш, после да ми запишеш "нещо" в чужд ВУЗ и след една годинка хоп в СУ да учиш наравно с хората, които са държали изпити. Да, ама не. Ако държиш на СУ сядаш да учиш, явяваш се на приемните изпити и влизаш.

.
вярно е, до миналата година струваше 250лв, а от тази над 1500 (зависи от специалността) Пиши на лично съобщение и ще обясня