Популярност vs Талант
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Популярност vs Талант
След като Xenon, ме застреля с това че еди-кой-си бил по-популярен от друг-еди-кой-си и това означавало че е по-велик артист, реших да ви спретна тук една анкетка, за да ви сондирам.
Бидейки форум разделен основно на метълисти и попец фенове (първите не се натискат за мтв, докато за вторите мтв е the mother lode), ще е интересно да видим как ще се развие тази анкетка.
За мен, не е важно една група колко е популярна. Има много групи, които са ми супер любими, пък междувременно са супер непопулярни.
Изкуството трябва да е качествено, за да си заслужава.
Все едно да стане много популярно да се ядат гнили ябълки. Еми сори, но все пак ще предпочитам да си хрупам сладки и сочни ябълки, дори и да съм единственият който го прави.
Бидейки форум разделен основно на метълисти и попец фенове (първите не се натискат за мтв, докато за вторите мтв е the mother lode), ще е интересно да видим как ще се развие тази анкетка.
За мен, не е важно една група колко е популярна. Има много групи, които са ми супер любими, пък междувременно са супер непопулярни.
Изкуството трябва да е качествено, за да си заслужава.
Все едно да стане много популярно да се ядат гнили ябълки. Еми сори, но все пак ще предпочитам да си хрупам сладки и сочни ябълки, дори и да съм единственият който го прави.
i know the human being and fish can coexist peacefully
- DADO
- Легендарен флуудър
Темата е малко безсмислена. Няма определени критерии за талант. За едни метъла е съвкупност от дивашки нехармонични звуци, за други рапа е тъпо бълнуване, трети пък намират поп-музиката за прекалено сладникава... Всичко опира до вкусове. Никой не е определил метъла/ рока/ рапа/ денса като най-велик стил в музиката. От всички съвременни имена само Бийтълс са признати от целия свят като таланти.
Ibiza DJ
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Първо поп като стил май няма точно. По скоро става въпрос за съвкупност от стилове и за музикантите творящи в тази насоченост точно известността е най-важна. Защото дори блудкавите БГ поп изпълнители, които и роднините им не го слушат, се натискат отчаяно за медийна слава и това е единственото което ги държи да не заминат в забравата. И обикновено въпросната музика е доста елементарна и лесно смилаема, за да се хареса на възможно по-голям кръг от хора (това естествено далеч не значи, че е задължително лоша).Xenon написа:Темата е малко безсмислена. Няма определени критерии за талант. За едни метъла е съвкупност от дивашки нехармонични звуци, за други рапа е тъпо бълнуване, трети пък намират поп-музиката за прекалено сладникава... Всичко опира до вкусове. Никой не е определил метъла/ рока/ рапа/ денса като най-велик стил в музиката. От всички съвременни имена само Бийтълс са признати от целия свят като таланти.

- DADO
- Легендарен флуудър
Първо, народните певици са съвсем друга категория - никой не им е обещавал световна слава и милионни продажби.Pezo написа:Ахахахахаха... я пак... Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, Jimi Hendrix...? А народните ни певици? И още сума ти примери за всепризнати.Xenon написа: От всички съвременни имена само Бийтълс са признати от целия свят като таланти.
Второ, групи които ти спомена, са били много популярни едно време. Но не виждам нищо особено в тях. Висоцки за мен е талантлив човек. И беше признат едва след смъртта си.
Ibiza DJ
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- DADO
- Легендарен флуудър
Не намесвай Азис, моля те! Той е популярен заради скандалния си имидж и идиотщини които прави. Не заслужава и в селски кенеф да пее, а камо ли на стадиони. Но защо нападате мирни поп и денс звезди, чиято слава е плод на здрав труд? Tom Novy или Morandi например, да са направили някаква PR-акция за да привлекат внимание към себе си? Да са се правили на педали или скандалисти? Не! Но вие пак ще лаете срещу тях!Vaskes написа:Азис прави концерти на ст. "Васил Левски" -> той е най-великият. Метълите, дето свирят по разни читалища въобще не ми ги хвалете.
Ibiza DJ
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури