ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

а какво ще кажеш за домашното по медийно право?И идея си нямам какво да пиша....... :roll:
Не е лесно!
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Може ли отговор, моля? Или просто някой да ми копира информацията от блога, моля.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
безидеен
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от безидеен »

Устните изпити в нашия факултет са забранени!!!!
Ако не се лъжа това важи и за всички в СУ!!!
за ИБЖ ще кажа - че е най-тегавия изпит в първи курс, наред с Социологията, Социална психология старчето е готин - няма да Ви мъчи,
но с Мама Здравка внимавайте!!!! :wink:

хахаха, чакай че се разсмях - относно курсовата работа по ИБЖ, когато аз я писах, бях я напълни с цитати от весника и лек коментар от около 10 изречения, хареса ми курсовата работа писа ми 5 - аз останах учуден но на изпита не ми стигало за 3ка, и ме върна, не залагайте много много на курсовите работи, изпита си е важен!!!!
Успех!!! :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Устните изпити в нашия факултет не са забранени, поне до миналата година не бяха (да не се бъркаш с ТУ?).
Нейкова си изпитва устно по МО в СМИ, Бойко Пенчев изпитва устно (в годините, в които той предава Литер. комуникация), Ефрем изпитва устно... Алфандари също изпитваШЕ устно, сега не мога да кажа (доколкото представянето на курсова работа е устен изпит).

Социологията е един от най-нетегавите изпити, ако си чел. Ако не си, е много вероятно да се превърне в най-тегавия (предполагам, де)...
За ИБЖто съм доста съгласна, но все пак обръща внимание на курсовите, не е като да е без 'ич.
Социалната психология е безпроблемна, дори и само от лекциите да учите, не би следвало да имате трудности.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

ще ви местят в Младост... но няма да е скоро, чак когато построят новата сграда на Журналистическия. Още е в проект :)
Ibiza DJ
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Само да посмеят...
Не пускай злостни слухове, ей! :) Това е най-старата сграда на СУ, никой няма да я пипа... :x
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Това е статия от "Телеграф", миналия петък. Никакви слухове.
Ibiza DJ
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Веднага ще бъде проучено, ааааааа... Но продължавам да твърдя, че не е възможно.
В края на ноември
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Споко, ти и нашето поколение ще завършим докато построят новата сграда. Нещата обикновено се протакват и сигурно ще се местят след 10-15 години.
Ibiza DJ
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Въпросът е принципен - според мен това е най-готиният факултет (а със сигурност съм била в повече от половината - не съм била май само в БогФ, ФизФ и Химията), освен това е най-старата сграда и, освен това, я ремонтират дори и в момента... Да не говорим, че е на центъра и т.н.т. За чий... интерес ще е да местят децата в Младост.
Пък и аз един ден нали ще преподавам в тоя факултет - няма да ме разкарват до Младост, при условие, че живея на 15 минути пеша от ФЖМК. :evil:
В края на ноември
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Химическият е рушащ се, а доколкото знам от една френдка, Физическият е още по-зле. Ползата им е да вземат комисионната от сделката за другата сграда, а и май някой има апетити към нашата сграда. Нали знаете, бизнес. Студентите да вървят по дяволите.
ИБЖ много тежък, току-що един четвърорукрсник ни разказа, че по история на книгата е най-зле и се къса масово, леле мале, не знам как щезавърша първи курс, честно. о0
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Мила написа:... и както каза някой : "Колеги, не закъснявайте, щото ще седите прави!"
Аз бях (вдигам срамежливо ръчичка) :) :oops: :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Шепот написа:Химическият е рушащ се, а доколкото знам от една френдка, Физическият е още по-зле. Ползата им е да вземат комисионната от сделката за другата сграда, а и май някой има апетити към нашата сграда. Нали знаете, бизнес. Студентите да вървят по дяволите.
ИБЖ много тежък, току-що един четвърорукрсник ни разказа, че по история на книгата е най-зле и се къса масово, леле мале, не знам как щезавърша първи курс, честно. о0
Вида, винаги можем да влачим изпити :? все пак... дано НЕ !
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Вида, Ники, имаме ли нещо за понеделник?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Мила написа:Вида, Ники, имаме ли нещо за понеделник?
по Увод в книгоиздаването - актуалните събития от областта на книгоиздаването през последната седмица. но това, като че ли всеи път ще го имаме :s ти ше идваш ли?
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”