Request: Магистратури за 2007/2008

Публикувай отговор
Bibole4ka
В началото бе словото

Мнение от Bibole4ka »

Айде и аз да споделя прясно инфо.
И аз днес ходих до Университета.... Миииии... кашата е пълна, ама не е като да не сме свикнали... :wink: :wink:
Та по принцип датите би трябвало да са еднакви за всички факултети, друг е въпросът, че някои факултети закъсняват. Аз питах във ФКНФ и ФСФ, информацията съвпада. Днес би трябвало да са излезли класиранията (във ФКНФ още не са.... както обикновено...). До 18ти ще бъде издадено официално разпореждане за записване на държавна поръчка. ОТ ФКНФ също посочиха като дати за записване- 19, 20 и 22. След това има второ класиране за запълване на държавната субсидия и чак след това се записват платените. Всичко това би трябвало да приключи до края на Октомври, защото на 5 Ноември започват лекциите.
Иначе за тези, които искат да запишат 2 магистратури, нещата стоят така. Записвате първата специалност на 19, 20 или 22ри и чаааак след 2ро класиране записвате платената. Много е тъпо, че не може да се запишат 2 държавни!!!!!!!!! Не мога да не се възмущавам! Какво да направя като съм умна :oops: и навсякъде ме приемат държавна субсидия!! Днес видях списъка за Преводач-редактор- ми 28 кандидата, 6 са държавна и аз съм от тях..... :oops: :oops:
Освен това от Учебен отдел също не са особено коректни. Преди изпитите ходих да си общувам с тях, .....щото ми е много приятно... :wink: , обясних им съвсем точно какво искам и те ми казаха да се явя и на 2та изпита. Днес се оказа, че платено се записва без изпит!
На всичкото отгоре ми се скараха да не си и помислям да запиша 2 държавни, защото "перфектната система на СУ" щяла да ме засече и съм щяла да имам "сериозни проблеми". Не, кавичките не са от ирония и сарказъм, цитирам!! Ама аз не съм се и опитвала да правя такива номера, само питах кога да подам молба за преместване, ако се наложи! Аааай, оправдах се! :roll: :roll:
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

Айде и аз да кажа какво свърших днес. Бях до БФ и трябваше да чакаме до 12:00 да разлепят класирането. Както и очаквах- приели са ме държавна поръчка 8) . Сега обаче стой въпроса- какво ще трябва за записването на 19-ти? Тъй като след като изнесоха класирането, уч. отдел хлопна врати, а и отдел "Студенти" в четвъртък са от 2 часа, така и не получихме отговор дали ще е необходима академична справка и ако е необходима колко ще струва? Както и да е. Все ще се разбере. На приетите честото!!!
ИзображениеИзображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Както се очертава аз ще си чакам до второ класиране и тогава ще падне голямото мъдруване :? Някой ако може да ми припомни кога излиза второто класиране,че ми се върти нещо в главата , ама не съм сигурна :roll: А пък правилиника с информацията са го махнали от сайта на университета :evil:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Ginger
В началото бе словото

Мнение от Ginger »

До 26 октомври факувтетите представят информация за класирани кандидати за евентуално освобеди от първия етап места и класираните за обучение срещу заплащане. В срок до 31 октомври се издава обща заповед за записване на кандидатите от втория етап на асирането. В петдневен срок от издаването на тази заповед се извършва записването.
POLITOLOGASTER
В началото бе словото

Мнение от POLITOLOGASTER »

класирането за магистратурите във ФФ ще излезе на 18.10 и ще бъде качено на сайта.
"Висшата политика иска три неща: пари, шанс, ум. Огромен ум. Ум,който да движи света.”

Атанас Буров
Аватар
el_comandante
В началото бе словото
Обратна връзка:

Въпрос за магистратура Журналистика

Мнение от el_comandante »

Добър ден,
някой има ли информация относно това, на коя дата ще излезе класирането за магистърска специалност Журналистика - платено обучение!
Благодаря предварително. :wink:
Не думай о секундах свысока
Наступит время сам поймешь наверное
Свистят они как пули у виска
Мгновения, мгновения, мгновения.
Аватар
Ginger
В началото бе словото

Мнение от Ginger »

Колеги излезе заповедта на Ректора за прием - държавна субсидия. Аз съм вътре!!!! :lol: Дано и вие се класирате там, където ще се чувствате най-добре и най-успешни! http://forum.uni-sofia.bg/filo/downloads/zapoved.pdf
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

:D
Изображение
Аватар
MissMarple
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MissMarple »

и аз съм държавна поръчка, макар да го знаех :lol: искам само да попитам някой наясно ли е как се процедира сега при записването? академичната справка не става за един ден мисля, а и все пак събота и неделя ????? :roll:
Never give up on the good times!
pucky
В началото бе словото

Мнение от pucky »

POLITOLOGASTER написа:класирането за магистратурите във ФФ ще излезе на 18.10 и ще бъде качено на сайта.
това са местата за държавната субсидия. кога ще излезе класирането за тези, които са за платено/редовно?
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

MissMarple написа:и аз съм държавна поръчка, макар да го знаех :lol: искам само да попитам някой наясно ли е как се процедира сега при записването? академичната справка не става за един ден мисля, а и все пак събота и неделя ????? :roll:
Разбра се, че не е необходима академична справка. Трябват ти комплект документи за записване на новоприети студенти и да си платиш таксата. И после се записваш в отдел "Студенти". Аз ще ходя утре да се записвам и после ще пиша ако искат и още нещо. А и да не забравя- трябват 3 или 4 снимки.
ИзображениеИзображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Трябват три снимки 4/6, а останалите необходими документи вече са споменати.Аз ще чакам второто класиране и тогава окончателно ще решавам :roll:
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

И аз прочетох, че трябват 3 снимки, но нещо не се връзва. Една ще трябва за книжката, една за личната карта, една за именника ( този именник е безумно глупав) и една за главната книга. И така стават 4-ри. Ако наистина са 3, то или няма да имаме лични карти или няма да искат именник.
ИзображениеИзображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами то като ходиш да се снимаш и без това изкарват по 4 снимик, така че ,взимаш ги всичките за всеки случай и нямаш проблеми :wink:
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

Днес се записах и ми искаха 3 снимки- за книжката, за картата и за именника. Все пак си носете и още една снимка, защото колегите които се бяха наредили при другата инспекторка им трябваше и още една снимка за личен картон. При нас нямаше личен картон :shock: . Не мога да разбера как половината магистри ще са с лични картони, а другата половина- не. Нещо не са наясно какво искат. Само за пояснение да не се чудите- в БФ имаме два отдел "Студенти"- единия е за 3 специалности, а другия- за 4. Книжките ще ги дават след първи ноември. Носете си лична карта. На място ще се наложи да се попълни и декларация за здравните осигуровки.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”