Има ли значение възрастта?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено

По какви мъже/жени си падате (във възрастово отношение ;))?

По по-млади
17
13%
По-възрасти
57
45%
Колкото мен
52
41%

Общо гласове: 126

Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Казано честно, винаги съм мислела, че жените трябва да ходят с по-големи от тях мъже. Вече обаче не смятам така. :) В крайна сметка всичко си зависи от хората. Age ain't nothing but a number :!:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Вярно е. Хора - секфи. 8)
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Аз пък май винаги съм си падал по какички. Е, почти винаги :wink:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Age is Nothing But a Number
Заглавието на този албум на Алая винаги ми се е струвало много точно казано :lol: В живота обаче не винаги е така.Поне аз не мога да си представя да бъда с някого,който е с 20 години по-стар от мен,защото"има млада душа" :roll: Но всеки с разбиранията си,нали :wink:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Да де, но въпросът е, че някои го правят съвсем спокойно. :?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз съм дефектна в това отношение, както изглежда... 3мата мъже, които са ме впечатлили най-много в живота ми (не ща да говоря за любов, понеже не съм фен на описването на подобни чувства във форуми, пък и как можеш да знаеш дали е любов, що ли е), са били по-големи от мен с 14, 18 и 20 години. И за тримата не съм се замисляла (и не бих се замисляла) за възрастта като фактор и го казвам съвсем сериозно.
Важното е да имаш за какво да си говориш с някой, да споделяте еднакви възгледи (поне по някои основни въпроси), да гледате в една посока. Оттам насетне - какво значение има дали ще ти ще си на 40, той - на 20, или ти - на 20, той - на 40?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

riding girl написа:каквото и да си говорим, с по-зрял мъж си е по-добре, отколкото с някой пикльо, дето не знае какво иска и търси заместител на майка си.
Каквото и да си говорим, с по-зряла жена е по-добре, отколкото с някоя пикла, която не знае какво иска и търси заместител на ***. :roll:

Възрастта по-принцип не е проблем, за по-малкият със сигурност, а вече за по-големия/голяма зависи от неговите възприятия, сила на чувствата, насадени бариери...
medicate, medicate
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Търговецът на кристал написа:Аз съм дефектна в това отношение, както изглежда... 3мата мъже, които са ме впечатлили най-много в живота ми (не ща да говоря за любов, понеже не съм фен на описването на подобни чувства във форуми, пък и как можеш да знаеш дали е любов, що ли е), са били по-големи от мен с 14, 18 и 20 години. И за тримата не съм се замисляла (и не бих се замисляла) за възрастта като фактор и го казвам съвсем сериозно.
Важното е да имаш за какво да си говориш с някой, да споделяте еднакви възгледи (поне по някои основни въпроси), да гледате в една посока. Оттам насетне - какво значение има дали ще ти ще си на 40, той - на 20, или ти - на 20, той - на 40?
Хи-хи-хи...

Този с 20-те години + да не е ...кхъм..кхъм.. Хъъ-ъ-ъ-ъ-ъ-бъъ-ъ-ъ-т Спенсъ-ъ-ъ-ъ-ъ ? :D :D :D :D :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Жорко, първо не съм казала 20 +, а точно 20 (впрочем Хърбърт не го знам на колко е, така че може да се е получил някакъв съвпадЪК). Второ, не съм садо-мазо тип, ако това намекваш (но вярвах, че си го разбрал това отдавна) и трето, мога да кажа кой е човекът, но хем не го познаваш, хем, написано, изглежда много... изповедно-уличаващо.
То самият факт, че си падам по "Д'Ъртаняни" вече е достатъчно уличаващ... :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Търговецът на кристал написа:Аз съм дефектна в това отношение, както изглежда... 3мата мъже, които са ме впечатлили най-много в живота ми (не ща да говоря за любов, понеже не съм фен на описването на подобни чувства във форуми, пък и как можеш да знаеш дали е любов, що ли е), са били по-големи от мен с 14, 18 и 20 години. И за тримата не съм се замисляла (и не бих се замисляла) за възрастта като фактор и го казвам съвсем сериозно.
Само не каза ТИ на колко си, за да разберем КОЛКО точно си дефектна... :?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

22 (пресни-пресни).
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Търговецът на кристал написа:Жорко, първо не съм казала 20 +, а точно 20 (впрочем Хърбърт не го знам на колко е, така че може да се е получил някакъв съвпадЪК). Второ, не съм садо-мазо тип, ако това намекваш (но вярвах, че си го разбрал това отдавна) и трето, мога да кажа кой е човекът, но хем не го познаваш, хем, написано, изглежда много... изповедно-уличаващо.
То самият факт, че си падам по "Д'Ъртаняни" вече е достатъчно уличаващ... :D
Еми всъщност от една цифра изобщо не изглежда уличаващо - щото 42-годишни са поне 300 000 човека в България. :wink:

Че кога направи 22 бре ? Пуууу... :shock: :shock:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

То е уличаващо пред мен самата - нали се сещаш, има някои неща, дето предпочиташ да не ги признаваш и пред себе си (номерът с щрауса). Пък и беше много, много отдавна (тогава бях на 17-18, порода лудо и младо, кофти комбинация). Най-хубавото е, че нищо не стана. Уотева.

Колкото до 22те - преди... ъъъ... 20 дни (на 27ми). Лошо одъртях, вече не съм яренце, баща ми ми вика "шиле" (това е мн забавно понякога - звъни ми жи си ем-а, отсреща: "Алоооу, шиле, как си, шиле?").
В края на ноември
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Търговецът на кристал написа:Важното е да имаш за какво да си говориш с някой, да споделяте еднакви възгледи (поне по някои основни въпроси), да гледате в една посока. Оттам насетне - какво значение има дали ще ти ще си на 40, той - на 20, или ти - на 20, той - на 40?
напълно съм съгласна с теб. най- важният мъж в живота ми е доста по- голям от мен, но никога не съм имала по- близък приятел и не само приятел, и все още е човек на когото мога да разчитам винаги...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Има значение, да. 30 годишен мъж да сваля една девойка на 17 не е много приятна картинка!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”