Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Oo то пълно с японисти тук хахах
Дени знаеш повече от мен :) много си информирана:)
Мола не ми е чак толкова атрактивен...студено място ми е, а КФС хич не обичам....
ДВУЧАСОВИ ДУПКИ НЯМАМЕ! И няма и да имаме! Слава Богу утре ще имаме само една лекция и ще се наспя и няма да се товаря хич :)
:( времето е много мрачно и сиво
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Lanfaer написа:Oo то пълно с японисти тук хахах
Дени знаеш повече от мен :) много си информирана:)
Мола не ми е чак толкова атрактивен...студено място ми е, а КФС хич не обичам....
ДВУЧАСОВИ ДУПКИ НЯМАМЕ! И няма и да имаме! Слава Богу утре ще имаме само една лекция и ще се наспя и няма да се товаря хич :)
:( времето е много мрачно и сиво
Ани утре ще е с пола :wink:

+ информирана съм, че какво др мога да правя сега - некво суникакво ми е :roll:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Разбирам те... сигурно е от времето. На мен определено ми влияе лошо :( искам слънцееееееее
BlackRainbow
В началото бе словото

:D

Мнение от BlackRainbow »

Еее, миличките зайчетаааа :) .. Как се вълнуват само! :P Спомням си и моите първи дни в Циек и Японистиката.. Не че са много далеч, де :D ..
Ама да се представя първо :) - казвам се Мина, сега трябва да съм 3-ти курс Японистика, ама много не учих и затова не съм...хахаха :twisted: ... Всъщност съм студентка в Япония (Токио) за една година - на обменни начала. Ако още не сте чули за тези възможности, скоро и за тях ще ви се говори. Догодина, като се върна, и аз ще разправям много... Засега, ако ви е интересно, може да четете блогът ми - http://mininjapan.blogspot.com и/или да гледате снимки - http://picasaweb.google.co.uk/mina.stoykova :P.
Ех, ще ми се да ви кажа много неща, но нямам време сега... Все пак ви гледах снимките - сладури ми се виждате, да учите много, чувате ли! :twisted: Да уважавате Комада Сенсей, на мен не ми е преподавал, но и това ще стане.. живот и здраве! :) И да знаете, че имате прекрасни семпаи и сенсеи, обожавам ги всичките!!!!!!!!! Колкото до Мола :D - много ми липсвааа... Първата ни година той беше един строеж, под чиито навеси трябваше да се гъчкаме, отивайки към спирката... После стана местенце, което винаги ще си свързвам с Японистиката и колегите.. :) Ще видите, че и на вас ще ви донесе спомени, заради които ще ви стане миличък :)... Ох, само от месец съм тук, ама така ми се връща в България.. :P ..

Айде, успехи!!

Поздрави от Япония! :)

Минки
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Стой си там, хич не ти трябва да се връщаш. :wink:
Това пред кулата на Токио не е джинджа бе, храм будистки е. :P Казва се Zoujouji, много е хубав, особено вътре.
Поздрави и на Теди! :)
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Напълни ми душатааа :)
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Ох, новите колеги, тотално ме объркахте и идея си нямам кой кой е сега във форума.. А ви нападнах веднъж, сгащих ви и с всички се запознах! Ама още не мога да ви запомня и с някои по три пъти се запознаваме :P Така че я си пишете в подписите и имената, ако може и линк към снимка, та да се ориентирам! :lol:

Като стана дума за ЛТЗ - миналата година пропуснах няколко лекции, а беше много интересно и може и аз да се вмъкна в някой ваш час :) Езикознанието си е много забавно даже, но просто това четене на лекциите убива всичко :? Учебниците обаче си заслужават четенето (и не, не включвам Моско Москов :"р)

Кристиии, с тебе га ще се засечем бре? Айде да го организираме някак? Пиши на ЛС, че напоследък скайп, кю и тн не ги и помирисвам :)
Мина сан (не се сдържах да не напиша Мина със сан просто :P :oops: ), когато имаш време, непременно пиши туй-онуй.. Нас вчера завърнали се студенти ни разказваха за живота в Япония и определено ще те юркаме и ти да си споделиш опита :) Беше много забавно и поучително (ама колко се смях само, особено на частта на Петко сенсей).

ПС И бтв дръжте се прилично, че и сенсейски тела може би ви четат :wink:
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Melanin написа:Ама още не мога да ви запомня и с някои по три пъти се запознаваме :P
Стигна ли вече до трети път? При мен тогава обикновено вече се запомня, с някои засега съм до втория само. :lol:
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Това е защото първия ден не ги научиха да си направят един jikoshoukai, че да ни се представят един по един. :lol:
(това да се приема като критика към "сенсейските тела", дето четяли тук тайно... нинджи такива! :P )
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Това беше предложено, но ще остане за догодина.
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Четат ли? Въхх вече само смислени неща ще редя!
Melanin ти коя си? Може и да сме се запознали...от кой курс си?
Аз съм първи :) Дени или Хоши чан, че сме две Денита
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Lanfaer написа:Четат ли? Въхх вече само смислени неща ще редя!
Melanin ти коя си? Може и да сме се запознали...от кой курс си?
Аз съм първи :) Дени или Хоши чан, че сме две Денита
дам,запозна се с нея онзи ден в Мол-а ;)
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ойй само твоето име си помня Ели...ти огряваш деня ми :) винаги си толкова лъчезарна! Днес преядох в тоз Мол :) още ми тежи на корема...
Меланин е момичето, което сега започва АЙ ки до с теб или това което стоеше от твоя лява страна?
Бтв днес взехме числата.....изключително ЛЕСНО...защо си мислех, че ще избягам от математиката?
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

мхм,не започва ай ки до,а таекуон-до...но не,не е тя...другата мацка :P
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
AutumnalViolet
В началото бе словото

Мнение от AutumnalViolet »

Хоши чан снощи се напи.
Страшен шицурей.
Възмутена съм.
:clown:

P.S. мога ли да изтръгна от някого приблизителната статистика за бройката отпадащи и/или отказващи се хора в първи курс? Интересно ми е просто.
- Well, somebody's gotta watch the road honey...
- ...or... YOU can drive this baby
- ...oh, but only if you're good at handling the stick of course...

- But... this is an automatic?

- ...rrrright!

Заключено

Обратно към “ФКНФ”