Какво бельо харесвате?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Харесвам секси белъо ..но т'в никак не значи дантелки,сатенени прашчици и тн...Кефя се на спортен тип..Примерно боксерки с някакви надписи да речем...Имам едни дето са мн уникални...само за специални случаи! Те са сиви(светло) с розово... и на задника пише P.I.M.P
А на едни дуги-жълти пък пише HOTNESS..и те са ми мн любими.Принципно мразя дантелени и прозрачни и не ги намирам за секси.. 
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
то аз в положителен смисал го казах....Creed написа:Е де! Мисли положително!Дъждът върху лицето написа:и най- вече какво нямаRichard B. Riddick написа:Не е важно бельото,важно е какво има в него![]()
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
че то има ли такъв клуб? каква жалкост, че не го знаех преди две години... карам ти се!АРМЕНКА написа:Трябва да се мисли положително,защото без съдържание в боксерките,ние жените всички ще отидем в манастир "Палавата девственица".Горките монаси.....олеле....бързо да ми се скара някой,че вече ми се привиждат ходещи....боксерки![]()
Nel silenzio che ci avvolge
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Оле, не вярвах, че всички сте толкова комерсиално-пазарно-ориентирани - боксерки с хуйчета, продаващи се на всяка крачка, надписи ПИМП... Вие сте болни....
Аз моите ги заравям в земята, чакам 40 дни и после, полуизгнили, ги изравям и си ги нося... Това е най-тру-блек-метъл!!!
Всъщност, нося най-обикновени боксерки без каквито и да били надписи. Нема' се правя на негър, баси...
Аз моите ги заравям в земята, чакам 40 дни и после, полуизгнили, ги изравям и си ги нося... Това е най-тру-блек-метъл!!!
Всъщност, нося най-обикновени боксерки без каквито и да били надписи. Нема' се правя на негър, баси...
Секси бельо
Ходих да видя този новият Секс Шоп на бул. Васил Левски 46 има страшно еротично бельо. Просто не можах да се сдържа и си купих една нощничка и да зарадвам малко приятелят ми