Какво означават аватарът и подписът ви?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

twiggy написа:^ супер яка книга :wink:
За какво се разправя?
Аз само групата съм чувал :oops:
Аватар
Nyssa
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Nyssa »

ам с трудна е за описване..прочети я-няма да съжаляваш гарантирано :D
[url=http://bgkoleda.bg/] Българската Коледа !
Да подарим надежда на дете в беда !
[/url]
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да наистина си заслужава. общо взето за тъпотията и абсурда :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Хех, как да не ви се доверя :). Ще я потърся.
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

smallp0x написа:В България ли живееш? ^-^
Мнооооого малко хора знаят за тях тук, жалко. :)
Ми да =) Тук в България не се знаят и много други хубави неща.. :roll: Ма какво да правим.. Пък аз се запалих по тази група естествено след като чух Iris :D За първи път видях клипа преди години по VH1 и едва тогава осъзнах, че е от саундтрака на любимия по това време, пък и сега ми е любим филм 'City of angels' та бях направо възхитена =). Иначе пак щях да харесам групата и без да имат песен в саундтрака на филма лоллз. Както и да е май малко оплетено го обясних.. :roll:

Edit: Поздравявам те с Here is gone :D
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

gitty написа:
smallp0x написа:В България ли живееш? ^-^
Мнооооого малко хора знаят за тях тук, жалко. :)
Ми да =) Тук в България не се знаят и много други хубави неща.. :roll: Ма какво да правим.. Пък аз се запалих по тази група естествено след като чух Iris :D За първи път видях клипа преди години по VH1 и едва тогава осъзнах, че е от саундтрака на любимия по това време, пък и сега ми е любим филм 'City of angels' та бях направо възхитена =). Иначе пак щях да харесам групата и без да имат песен в саундтрака на филма лоллз. Както и да е май малко оплетено го обясних.. :roll:

Edit: Поздравявам те с Here is gone :D
Мерси, Here is gone е една от най-любимите ми песни. Доскоро живеех с мисълта, че GGD са напълно неизвестни в този край на света, понеже единствените, които бяха чували каквото и да било за тях живееха от другата страна на океана. И каква ми беше изненадата, когато към средата на втория семестър някой от съседите ми започна да озвучава с Iris целия блок. Друга тяхна песен така и не пусна, но и това не е зле за начало. :)
То и аз започнах с Iris като се замисля :)

edit: относно подписът ти - :) едва сега се започва :)
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ми айде и аз да кажа - аватарът е фентъзи арт, фея на вдъхновението, син е :wink: Струва ми се ,че отразява много добре моята същност ...
Подписът - националистка съм си 8) Лентичката отброява времето до сватбата и след това ще има нещо друго на нейно място, не знам , може някоя смалена снимка от сватбата, а думите след нея са от един пост на Винтерсорг, като го преработих на лозунг :wink:
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

ми аватара най се доближава до представата ми за Фата Моргана(въпреки че аз нея не я виждам с качулка...ама тва са пподробности :D )
а подписа-мъдра мисъл която ни напомня че всичко е преходно и най вече самите ние
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

За аватар си сложих логото на Chimaira. Подписа ми е част от текста на една песен на групата ми и описва "справедливостта" в нашата мила родина :wink:
Аватар
Jim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jim »

мисля 4е няма нужда от обяснение кой е този на аватара ми или пък какво озна4ава подписът ми, а до колкото за него(подписа) това си е мое мото откогато го 4ух за 1-ви път преди мноого години.
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Sw1tched написа:За аватар си сложих логото на Chimaira. Подписа ми е част от текста на една песен на групата ми и описва "справедливостта" в нашата мила родина :wink:
на английски ли пеете?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Tripio написа:
Sw1tched написа:За аватар си сложих логото на Chimaira. Подписа ми е част от текста на една песен на групата ми и описва "справедливостта" в нашата мила родина :wink:
на английски ли пеете?
Мда, може да погледнеш сайта, чийто адрес също фигурира в подписа ми иначе директния линк към текстовете е това: http://distorment.hedonbg.com/bg/lyrics.html
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ще разгледам, непременно :) свирни някой път като изнасяте концертче, да дойда да ви гледам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
make_silence
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от make_silence »

аватар - обложка на албум на Dead Prez, не че ми харесва чак толкова, и все пак ми допада, но един ден си го сложих и не ми се занимава да го сменям :)

подпис - самоизмислен, не ме ръководи в живота, не ми е като девиз или нещо подобно, просто има доста какво да се помисли върху него, пък и ми е от един депресе период, така че си ми е скъп :wink:
the shadow proves the sunshine
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Аватарът ми е снимка на двама от основоположниците на Хип-Хопа-Dj Afrika Bambaata и бащата на соул-а James Brown.Големи имена,за тези които се интересуват от тази култура.
Групата тъмнокожи младежи от подписа ми са Fantastik Armada(France).Снимката е от Battle of the year 2004(демек световното първенство по Breakdancing).Фантастик Армада взимат 2-ро място и печелят наградата за best show.Любимци са ми.
Надписа под снимката е откъс от припева на една песен на Lost Boyz("Ренее").Смятах целия припев да си го пусна ама не ми стигна мястото. :(
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Заключено

Обратно към “Други”