За кандидатстващите през 2008
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Доколкото знам, все още не е излязъл конспект за 2008, но ето тук може да провериш този от миналата година. Дано да няма много съществени промени!
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/prog2006.html
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/prog2006.html
There is no religion higher than truth
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Koнспектът по История за новата КСК ще излезе след Нова година. До тогава се придържайте към точките от този за 2007.Martin_vn написа:Някой може ли да даде конспекта по история, който ще ми трябва за предстоящата кск 2008 ?
Благодаря Ви предварително!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Moci
- В началото бе словото
Като продължение на по-горните мнения ще добавя и нещицата, от които аз се готвя - съгласна съм, че Милослава Стойкова е много добра, също Елка Димитрова.Другото е на Лили Игнатова, Зорница Стоянова, Стела Пламенова и Вл.Владимиров - Лит.коментари, анализи и разработки за кандидат-студенти, зрелостници и ученици-Ботев-Дебелянов-първа част(сигурно има и втора, но я нямам).Също Явори и клони на Камбуров.Почит и прочити на Никола Георгиев.Другоо...май не се сещам.На мен лично много ми допадат Камбуров и Н.Георгиев.Но си ги поръчвам само по нета..защото в моя градец такива екстри няма.
Пишете и вие от какво се готвите. Полезно ще е и батковците и каките да кажат от кво са учили.
Пишете и вие от какво се готвите. Полезно ще е и батковците и каките да кажат от кво са учили.
Изяж сутринта жива жаба и цял ден няма да ти се случи нищо лошо. 
Aз съм си 87 и мен това с матурите не ме е*е
Успех
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- svetoslava
- В началото бе словото
е,и?????!!!!!Aз съм си 87 и мен това с матурите не ме е*е Успех
бтв казаха ми(съученици),че е възможно поради забавянето на учебния процес заради стачките,матурите тази! година да бъдат отложени..не че са ми най-големия дерт(на фона на изпитите),но знае ли някой нещо по въпроса?!
a dream is reserved for those who dare to try
Здрасти народе и азе съм '89!!
Принципно има само слухове, че може да ОТЛОЖАТ матурите за ЛЯТНАТА ваканция....тези хорица съвсем изперкаха....ами баловете за ВУЗ как ще ги формираме, а?Аз вече месец не ходя на даскало...
Иначе аз съм Ниа и имам намерение да ходя на изпит по EN. за някоя хубава филологийка може
ще видим.Някой тук спомена,че иска да влиза скандинавистика или от рода хмм??
Принципно има само слухове, че може да ОТЛОЖАТ матурите за ЛЯТНАТА ваканция....тези хорица съвсем изперкаха....ами баловете за ВУЗ как ще ги формираме, а?Аз вече месец не ходя на даскало...
Иначе аз съм Ниа и имам намерение да ходя на изпит по EN. за някоя хубава филологийка може
Ахам...Аз..
Тя(скандинавистиката) ще ми е първо желание с английския, само че ми трябва доста учене...Ей сега се върщам от урок по английски и имам още много много да уча, за да мога да докарам някакъв бал, който да е поне близо до този на скандинавистиката, че тя е с един от най-високите...Ти и ти ли си се насочила към тези "извратени" филологии, както ги наричам аз...
Тя(скандинавистиката) ще ми е първо желание с английския, само че ми трябва доста учене...Ей сега се върщам от урок по английски и имам още много много да уча, за да мога да докарам някакъв бал, който да е поне близо до този на скандинавистиката, че тя е с един от най-високите...Ти и ти ли си се насочила към тези "извратени" филологии, както ги наричам аз...
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Ох таз скандинавистика не знам и аз как ще я измъча! по точно този англииски си е маматаа... и с тия стачки аз съвсем увиснах... пфф аман от проблеми!!! Дано за моя випуск да падне малко бала че да не е толкова трудно приемането в тази специалност!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ако зависеше от мен,матурите щяха да са април или най-късно май-и "поправителна" през юни.Aко си бил болен,или нещо ткова.Като не могат да ги направят като хората-да не ги правят.
Бахти скандинавистката мания.
Бахти скандинавистката мания.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Абе, хора...Понеже се носят някакви слухове, че ако стачката продължи още задоволително дълго време, има вероятност тази година да е "нулева", в главата ми се породи следният въпрос...Да не вземе да стане така, че да отменят и кандидатстудентските изпити, защото в крайна сметка няма да има завършили 12 клас през 2008 година....Защото, въпреки че има бая кандидатстващи, завършили предните години, все пак основната маса кандидатстуденти - дванадесетокласниците, няма да я има и съответно най-малкото няма да могат да се попълнят местата. Мнения по въпроса?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- svetoslava
- В началото бе словото
Според мен е почти невъзможно да направят годината нулева-някак си не го виждам как ще стане.Но ако все пак се случи-на практика възможност да кандидатстват ще имат само ппредходните набори,тъй като ние няма да имае дипломи за завършено средно образование,а пък какво остава за някакви си там матури.Но ако някой случайно е решил да канд. в чужбина,където нашите дипломи почти никога нямат значение-това означава ли че ще си остане с незавършено средно тук,а с по-нататък с висше от друга страна??!!и въобще това възможно ли е по принцип?
a dream is reserved for those who dare to try
И аз не смятам, че е възможно да анулират годината
Това би било нещо многоооооо странно, ще започнат протести и на родители, че децата им не завършват и си губят цяла година
А иначе - аз лично не съм чак толкова против, не че съм "за", но пък би било интересно
, ще завърша и на 20 години 
Това би било нещо многоооооо странно, ще започнат протести и на родители, че децата им не завършват и си губят цяла година
А иначе - аз лично не съм чак толкова против, не че съм "за", но пък би било интересно
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.