КСК'08-курс по литература

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Дам, 300 е бил тази година през април...Moci, а ти ще се обадиш и ще питаш за интензивния курс през пролетта, нали?
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Дам, аз съм от сиелу:)Нямам друг избор, интензивният ще е:)
Изяж сутринта жива жаба и цял ден няма да ти се случи нищо лошо. :D
Аватар
breakable
В началото бе словото

Мнение от breakable »

ут куйе сиелу си бре Moci, може да сме комшии :P
Аватар
Moci
В началото бе словото

Мнение от Moci »

Харманли:)Тук май всички сме сиеуени...с кулела:)Щот безнзинът е скъп :lol:
П.С.А вие откъде сте?
Изяж сутринта жива жаба и цял ден няма да ти се случи нищо лошо. :D
Аватар
svetoslava
В началото бе словото

Мнение от svetoslava »

аз съм от сливЙен :twisted:
a dream is reserved for those who dare to try
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/candcursove.html

Най-накрая малко новини, макар доста странно изглеждащи...Един единствен курс е обявен и той е фиксиран като дати от 11 ноември до 30 март, като след март пише 2007 година.... :?: :?: :?: Да считаме, че е печатна грешка и става въпрос за 2008...Обаче, този курс дали замества интензивния???
По дяволите, ако го замества ще се гръмна!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :? :? :o
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Не мисля, че го замества.. просто е рано да дадат информация за интензивния :wink:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Да, днеска се обадих във ФСФ...Казаха, че не замества интензивния курс. Ще си ги има и двата- и зимния и пролетния. Казаха ми да се обадя през декември... :)
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Здравейте!
Новичка съм тук :D
Казвам се Ели, набор 89 :wink: и искам да ви попитам за мнения относно този курс по БЕЛ в СУ, който ще започне от 11 ноември. Ако някой знае, да сподели малко инфо, ще съм благодарна :), защото все още не съм започнала курсове, нито уроци, а времето си минава...стачки,стачки, ама ни очакват изпити :P Дано поне матурите ги махнат, има лъч надежда в моята душа 8)
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Аватар
svetoslava
В началото бе словото

Мнение от svetoslava »

абе общо-взето поразгледай по-подробно темите;)тук,в този раздел има може би 2-3 теми,в които доста го обсъждат този въпрос.курса е алтернатива на частните уроци,и някои го предпочитат,но други не,а трети(виж поста на Лорд),са съвсем против частните и тем подобни глупости;)и май в крайна сметка пак излиза,че всичко е относително!
a dream is reserved for those who dare to try
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Мисля, че все ще е в полза и сигурно ще се запиша :) Така и така, много курсове вече са започнали и трябва да чакам следващи модули :P Наистина нещата са относители :wink:
А някой може ли да ми каже някакъв телефон за връзка? Разглеждам сайта, но не видях... :roll:
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Здрасти! Ето ти линкче към сайта на ФСФ, раздела с курса:

http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/candcursove.html

Телефон, на който можешд а се обаждаш е: 029871068.

Успех! :)
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Благодаря много, lisichora :D ! Сега остава само и да ми отговорят, защото два пъти звънях и никой не вдига :roll: Дали ще е късно да се запиша утре...дано не се запълнят местата толкова бързо :roll:
Аватар
Anor``
В началото бе словото

Мнение от Anor`` »

Аз те съветвам да не губиш време да им звъниш.. Внеси си парите и утре сутрин направо отивай в каб. 203 в Ректората с бележката :wink:
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
Аватар
kashmir
В началото бе словото

Мнение от kashmir »

Anor`` написа:Аз те съветвам да не губиш време да им звъниш.. Внеси си парите и утре сутрин направо отивай в каб. 203 в Ректората с бележката :wink:
Точно това смятам да направя :lol: , сериозно...няма време за губене, като нищо ще се запълнят местата и какво правя :lol: Утре се записвам :P
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”