Той беше това момче което паднаТи кой беше от тия днес?
За отбора на "надъханите първокурсници"
Модератори: ники, Methuselah
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
- Unbreakable
- В началото бе словото
Ти хубаво си разбрал,ама защо не дойде??? Момчета давайте да насрочим нова среща и този път да се съберем ВСИЧКИ!!! Пишете кой кога е свободен през седмицата? Аз във вторник няма да уча, сряда и четвъртък след 5 съм свободен,а петък след 3! Може някоя вечер да се съберем само да видим,че сме достатъчно и че сме сериозни всички!megalodon написа:Доколкото разбрах в неделя 11ч. на стълбите пред ректората.
А днеска за мача - мисля,че добре играхме,само трябва да намерим един добър нападател да замести Златко и някои да наблегнат на физическата подготовка - тичането!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- Unbreakable
- В началото бе словото
Айде,ако можеш ги събери! То пак същите 4-тирима ще сме... виж,че другите никви ги няма...Митака написа:Ако ще ритаме и тази събота или неделя пишете,за да мога да знам дали да събирам нашите"надъхани първокурсници"
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
Ми да... аз след като си паднах на задника не мога да ходя като хората и по едно време щях да си изпюя белите дробове. Но като изключим това беше много приятно. Само дето тая събота и неделя сигурно няма да мога да доида.TheGreat7 написа:Абе все пак се събрахме и потичахме. Добро мачле стана...
Born to lose
Live to win!
Live to win!
Пич, писах ти ЛС - контузен съм !Unbreakable написа:Айде,ако можеш ги събери! То пак същите 4-тирима ще сме... виж,че другите никви ги няма...Митака написа:Ако ще ритаме и тази събота или неделя пишете,за да мога да знам дали да събирам нашите"надъхани първокурсници"Hunta,megalodon,Methuselah вас чакаме!!! Ако сте живи дайте някъв знак, пишете по едно мнение
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Unbreakable
- В началото бе словото
Ами честито - имаме си отбор!
Сега остава и резерви да си намерим,че очевидно не винаги всички ще сме на разположение...
За тази седмица megalodon и кайо няма да могат, първия е контузен,а кайо няма да е в сф (не се е отказал). Останалите ще се съберем ли? Hunta явно ти си най-зле с времето, та кажи кога ще ти е удобно за събота или неделя?
За тази седмица megalodon и кайо няма да могат, първия е контузен,а кайо няма да е в сф (не се е отказал). Останалите ще се съберем ли? Hunta явно ти си най-зле с времето, та кажи кога ще ти е удобно за събота или неделя?