ТУРИЗЪМ ;)
Вървял си (П) Аладин през СУфийската пустиня и от време на време си хапвал по някоя друга фурма. Не щеш ли срещу него се задал керван и в него имало най-чудни съкровища. Коприна от далечен Китай, калена стомана от Дамаск, чудни бои от Басра, но най-отдолу се мъдрел стар свитък. Водачът на керванът бил стар голобрад дервиш, който яздел изключително красива камила. (П) Аладин го почел с поклон и попитал дервиша кое е най-голямото му богатство. Голобрадия погледнал надолу от красивата си камила и се усмихнал благо. Отвърнал зор назад към цялото си богатсво и посочил свитъка. (П) Аладин приближил съкровището и без да се изкушава от другите богатсва взел свитъка, разтворил го и прочел вълшебните думи "ТУРИЗЪМ ИЗДИГНИ СЕ" - и така станал bump-а на хубавата ни тема:)
П.С. И аз бях там и пих и се веселих
П.С. И аз бях там и пих и се веселих
-
Evgencheto
- В началото бе словото
Аз имам едно въпросче към по- големите
Може ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те? 
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Дениз нали ти беше на това ? - помогни ..Evgencheto написа:Аз имам едно въпросче към по- големитеМоже ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те?
аз бях на философия така че няма как да помогна...
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
visez написа:ей хора я тогава кажете за статистиката??? тва имам чувството.,че няма да се мине от 1вия път. ..
P.S вчера нашта група станахме статистипо оФГ ходихме в музея и ни снимаха в някво предаване по ТВ България:)))
хахха, тая статистика очаква ви голяма изненада аз лично имам 6ца ама пича дет е(демек доцента) хич не е приятен- мнооого ще зависи от настроението му.
ООО напредване по ОФГ