ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Да,толкова някъде...10 мисля че ще са ви достатъчни....бай дъ уей на снимките наистина държи Патарчанката...на мене ми се беше развикал защо имам само 5 :shock:
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Абе Стефчо,ти върна ли се бе колега?Аз не съм си покзвала носа още към Ректората,все съм на работа и не знам каква е хавата към ГГФ-то.Я дай малко инфо кво става там,защото съм като в необрано лозе... днес смятам да мина да видя какво става вече,че работата загрубява :D
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Вървял си (П) Аладин през СУфийската пустиня и от време на време си хапвал по някоя друга фурма. Не щеш ли срещу него се задал керван и в него имало най-чудни съкровища. Коприна от далечен Китай, калена стомана от Дамаск, чудни бои от Басра, но най-отдолу се мъдрел стар свитък. Водачът на керванът бил стар голобрад дервиш, който яздел изключително красива камила. (П) Аладин го почел с поклон и попитал дервиша кое е най-голямото му богатство. Голобрадия погледнал надолу от красивата си камила и се усмихнал благо. Отвърнал зор назад към цялото си богатсво и посочил свитъка. (П) Аладин приближил съкровището и без да се изкушава от другите богатсва взел свитъка, разтворил го и прочел вълшебните думи "ТУРИЗЪМ ИЗДИГНИ СЕ" - и така станал bump-а на хубавата ни тема:)

П.С. И аз бях там и пих и се веселих :P
castelo
Флъдзила

Мнение от castelo »

Хаха браво, ето начетен човек какви неща измисля, темата беше паднала на 2ра страница. А дядо ми, като бях малък още, разказваше истории с последния лаф :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Точно така,Замъчко,на умния човек и хумора му е умен :)
Хехе...днеска раздавам четки на прИмоция :)
Изображение
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Така е то деца почитайте деда ви Палчо да ви казва мъдри слова и да ви светне на това и онова :lol:
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Лелеее...всички тръгнаха на даскало и темата се заби в 9-та глуха...срамота,колеги :?
Изображение
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

9а глуха ли... Направо в 10та :lol: :lol: :lol:

я кажете защо съм се разлигавила.. ? :lol:
а и да си запазя отсега правото да снимам лекции че за момента нямам мноо време да ходя към унито :roll:
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хейййййй ако има именници- честит ви имен ден и да ви носят много късмет имената:)))))) :) :) :) :) :) :) :)
Evgencheto
В началото бе словото

Мнение от Evgencheto »

Аз имам едно въпросче към по- големите ;) Може ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те? :shock:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

Evgencheto написа:Аз имам едно въпросче към по- големите ;) Може ли някой да ми помогне- ще правиме контролно по политическа география и единият въпрос е " Цялост и комплексност на географската наука"...и този въпрос ще бъде разделен на две- някой знае ли от по -големите ако е правил контролно на това как евентуално ще се раздели този въпрос на два други въпроса и какви са те? :shock:
Дениз нали ти беше на това ? - помогни ..
аз бях на философия така че няма как да помогна... :lol: :lol:
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ей хора я тогава кажете за статистиката??? тва имам чувството.,че няма да се мине от 1вия път. .. :x
P.S вчера нашта група станахме статисти :lol: по оФГ ходихме в музея и ни снимаха в някво предаване по ТВ България:))) :lol:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

visez написа:ей хора я тогава кажете за статистиката??? тва имам чувството.,че няма да се мине от 1вия път. .. :x
P.S вчера нашта група станахме статисти :lol: по оФГ ходихме в музея и ни снимаха в някво предаване по ТВ България:))) :lol:

хахха, тая статистика очаква ви голяма изненада аз лично имам 6ца ама пича дет е(демек доцента) хич не е приятен- мнооого ще зависи от настроението му.

ООО напредване по ОФГ :wink:
Изображение
Аватар
Jody
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от Jody »

Ще се учи ли утре? Щото чувам някви слухове, че нямало макар че не ми се вярва... от къде този късмет
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

е утре трябва да се учи,четвъртък със сигурност няма , а за петък в4ера Сарафов каза,че не е сигурно и едва ли не зависи от преподавателя- т.е по нещо- може да ,друго- не :?
ЕЕЕ Галичкааа ти ме обнадежди :))))) :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”