Нее, другия четвъртък ще ни обучават. Ние, лаиците, хихи, ще трябва да изслушаме теорията на дебатирането. Много ми е интересно да разбера тощно какъв е механизмът...
vassito_val написа:Аз този четвртък бях за първи път на дебат. Много е яко, нямам търпение да почнем и ние, зайците. Добре, че направиха разясняването на основните правила в четвъртък, че иначе надали щях да успея да дойда и събота, и неделя.
Aз бях , но не забелязах нищо подобно
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
А още ли приемат новодошли?
Казали ли са на каква тема ще е тренинга и още един въпрос- в 21 аудитория ли ще е утре?
Доста въпроси станаха, но и един тговор ми стига
Ще съчетая полезното с приятното, добре ще е да се тренира говоренето пред публика... (вчера по конституционно си направихме един мини дебат, но май не беше от типа американски парламентарен, така че няма да е излишно да видя за какво става въпрос)
Публичен дебат на тема "Пазарните механизми са за предпочитане пред регулаторните подходи за намаляването на въглеродните емисии".
18.10.2007г. (четв.)
Аулата на СУ - ректорат
от 10.00 часа
органзира 1 АЕГ
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Az sy6to iskam da znam malko powe4e za tozi klub..kyde se prowejda i to4en 4as i den na sre6tata? A kakwi temi se obsyjdat tam? Ima li ograni4eniq ili moje da se gowori za wsi4ko?
O4akwam otgowor
KISSS U
Pravi kakvoto trqbva...pyk da stava kakvoto shte!!!