Така и не разбрах как изпих тая вечер пет литраduh_navodneniq написа:Да превърнем мизантропията в човеколюбие и водата в бира!
Мизантропски клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- Moon_Flower
- В началото бе словото
Понякога хората са ми тъпи..ама наистина тъпи..и много им се дразня...дразня им се на тъпите намерения,тъпите мисли,на слабоумните неща,от които се интересуват...дразня се на прекалената им забързаност към нещо...кво бързате постоянно бе,тъпаци..не бързайте, нали всички натам отиваме...и няма да вземем нищо със себе си..за кво се нервите за някфи абсолютно незначителни и рядко ТЪПИ неща от сорта кой кво казал,пък сега ко ша прайм,пък тва,пък онова...Живота свършва ненормално бързо сам по себе си,така че СПРЕТЕ с малоумното тичане и блъскане в тълпата от други овце със същите малоумни мисли като вашите!
Дразня се на хората...може би затова все си ходя сама,все сама се наслаждавам на мириса на всеки един миг от живота си...на усещанията,които не биха могли да бъдат изразени с тъпи думи и словоизлияния...може би щото сички са ми пределно еднакви и сиви, и скучни, и безхарактерни..може би затова все си мисля,че не се вписвам между тях..
е,поне разбрах,че всичко тва се казвало МИЗАНТРОПИЯ
мерси за вниманието,макар че съм 99.9% сигурна,че никой няма да си напраи труда да прочете изгъзиците ми
П.С. Понякога и тоя форум ме дразни...що? Ми е така..щот ме дразни ПЪК!
Дразня се на хората...може би затова все си ходя сама,все сама се наслаждавам на мириса на всеки един миг от живота си...на усещанията,които не биха могли да бъдат изразени с тъпи думи и словоизлияния...може би щото сички са ми пределно еднакви и сиви, и скучни, и безхарактерни..може би затова все си мисля,че не се вписвам между тях..
е,поне разбрах,че всичко тва се казвало МИЗАНТРОПИЯ
мерси за вниманието,макар че съм 99.9% сигурна,че никой няма да си напраи труда да прочете изгъзиците ми
П.С. Понякога и тоя форум ме дразни...що? Ми е така..щот ме дразни ПЪК!
- la_cazadora
- Драскач
how sad, how trueдразня им се на слабоумните неща,от които се интересуват...дразня се на прекалената им забързаност към нещо...кво бързате постоянно бе,тъпаци..не бързайте, нали всички натам отиваме...и няма да вземем нищо със себе си..за кво се нервите за някфи абсолютно незначителни и рядко ТЪПИ неща от сорта кой кво казал,пък сега ко ша прайм,пък тва,пък онова...Живота свършва ненормално бързо сам по себе си,така че СПРЕТЕ с малоумното тичане и блъскане в тълпата от други овце със същите малоумни мисли като вашите!
Дразня се на хората...може би затова все си ходя сама,все сама се наслаждавам на мириса на всеки един миг от живота си...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
-
riding girl
- В началото бе словото
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
хора се събират с други хора, за да говорят как мразят и странят от хората - парадокс, който доказва, че независимо от всичко не можем да живеем сами...
все пак смисълът ми се изплъзва - самото заглавие е противоречие, мизантропът страни дори от другите мизантропи, тъй че сега остава бирата да стана на вода
все пак смисълът ми се изплъзва - самото заглавие е противоречие, мизантропът страни дори от другите мизантропи, тъй че сега остава бирата да стана на вода
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
And these are my dreams
Somebody shake me
трай там, ко' разбираш ти...това е днешната мода...не гледаш ли д-р Houseaahz написа:хора се събират с други хора, за да говорят как мразят и странят от хората - парадокс, който доказва, че независимо от всичко не можем да живеем сами...
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Арти, парадоксът е, че отношението на Хаус към хората се превръща в поза на мнозинството - всеки е разочарован, отчужден, но когато се стигне до въпроса какъв е изворът на тази социопатия/или както го наречете/ малцина наистина могат да го намерят смислен отговор/освен разбира се,че е fashion/
This is my life
And these are my dreams
Somebody shake me
And these are my dreams
Somebody shake me
Не знам дали е fashion, но винаги съм била адски затворена и необщителна...(ма тва сигурно щото не съм ходила на детска градина;) )
Пък то и да си ЕМО е модерно,ма в 9ти клас,още много преди да разбера какво изобщо е емо се режех щото ми беше гадно че никой не ме разбира,че хората са скапани и че в крайна сметка смятах че вината за това е в мен и затва заслужавам да се порежа малко...
Абе детски истории....само дето социопатията още ме преследва(А как искам само да съм нормална, да мога да разговарям с хората и да не съм такъв катил...)
Пък то и да си ЕМО е модерно,ма в 9ти клас,още много преди да разбера какво изобщо е емо се режех щото ми беше гадно че никой не ме разбира,че хората са скапани и че в крайна сметка смятах че вината за това е в мен и затва заслужавам да се порежа малко...
Абе детски истории....само дето социопатията още ме преследва(А как искам само да съм нормална, да мога да разговарям с хората и да не съм такъв катил...)
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
абе и аз бях така като малка, не исках да излизам, да си игря с другите деца и нялъде до 11 клас бях много затворена... ама после се появи един човек и промени начина ми на мислене, естествено много е трудно да се промениш коренно, но в интерес на истината си заслужаваше... 
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.