Мизантропски клуб

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

duh_navodneniq написа:Да превърнем мизантропията в човеколюбие и водата в бира! 8)
Така и не разбрах как изпих тая вечер пет литра :oops: :oops: :oops:
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
Moon_Flower
В началото бе словото

Мнение от Moon_Flower »

Мизантропски клуб, хм...И мен ме пишете вътре! :twisted:
Никога няма да е както някога, но някога може да е както никога!

Изображение
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Понякога хората са ми тъпи..ама наистина тъпи..и много им се дразня...дразня им се на тъпите намерения,тъпите мисли,на слабоумните неща,от които се интересуват...дразня се на прекалената им забързаност към нещо...кво бързате постоянно бе,тъпаци..не бързайте, нали всички натам отиваме...и няма да вземем нищо със себе си..за кво се нервите за някфи абсолютно незначителни и рядко ТЪПИ неща от сорта кой кво казал,пък сега ко ша прайм,пък тва,пък онова...Живота свършва ненормално бързо сам по себе си,така че СПРЕТЕ с малоумното тичане и блъскане в тълпата от други овце със същите малоумни мисли като вашите!

Дразня се на хората...може би затова все си ходя сама,все сама се наслаждавам на мириса на всеки един миг от живота си...на усещанията,които не биха могли да бъдат изразени с тъпи думи и словоизлияния...може би щото сички са ми пределно еднакви и сиви, и скучни, и безхарактерни..може би затова все си мисля,че не се вписвам между тях..

е,поне разбрах,че всичко тва се казвало МИЗАНТРОПИЯ

мерси за вниманието,макар че съм 99.9% сигурна,че никой няма да си напраи труда да прочете изгъзиците ми

П.С. Понякога и тоя форум ме дразни...що? Ми е така..щот ме дразни ПЪК!
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

дразня им се на слабоумните неща,от които се интересуват...дразня се на прекалената им забързаност към нещо...кво бързате постоянно бе,тъпаци..не бързайте, нали всички натам отиваме...и няма да вземем нищо със себе си..за кво се нервите за някфи абсолютно незначителни и рядко ТЪПИ неща от сорта кой кво казал,пък сега ко ша прайм,пък тва,пък онова...Живота свършва ненормално бързо сам по себе си,така че СПРЕТЕ с малоумното тичане и блъскане в тълпата от други овце със същите малоумни мисли като вашите!

Дразня се на хората...може би затова все си ходя сама,все сама се наслаждавам на мириса на всеки един миг от живота си...
how sad, how true :(
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

hypnosssa написа:мерси за вниманието,макар че съм 99.9% сигурна,че никой няма да си напраи труда да прочете изгъзиците ми!

Моля, аз ги прочетох.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
riding girl
В началото бе словото

Мнение от riding girl »

и мен тъпотата на хората много ме дразни.
и понякога, като усетя, че ще ми избият чивиите от нерви, паля колата и отивам на Витоша.
имам си там едно местенце, където си събирам мислите и се успокоявам.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

riding girl написа:и мен тъпотата на хората много ме дразни.
и понякога, като усетя, че ще ми избият чивиите от нерви, паля колата и отивам на Витоша.
имам си там едно местенце, където си събирам мислите и се успокоявам.
Ей там е супер. Особено откъм Владая по пътеката за Златните мостове...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

riding girl написа:и мен тъпотата на хората много ме дразни.
мен много ме дразни собствената ми тъпота.. :roll:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
aahz
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от aahz »

хора се събират с други хора, за да говорят как мразят и странят от хората - парадокс, който доказва, че независимо от всичко не можем да живеем сами...
все пак смисълът ми се изплъзва - самото заглавие е противоречие, мизантропът страни дори от другите мизантропи, тъй че сега остава бирата да стана на вода
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

aahz написа:хора се събират с други хора, за да говорят как мразят и странят от хората - парадокс, който доказва, че независимо от всичко не можем да живеем сами...
все пак смисълът ми се изплъзва - самото заглавие е противоречие, мизантропът страни дори от другите мизантропи, тъй че сега остава бирата да стана на вода
трай там, ко' разбираш ти...това е днешната мода...не гледаш ли д-р House
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

EMO KIDS
Аватар
aahz
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от aahz »

Арти, парадоксът е, че отношението на Хаус към хората се превръща в поза на мнозинството - всеки е разочарован, отчужден, но когато се стигне до въпроса какъв е изворът на тази социопатия/или както го наречете/ малцина наистина могат да го намерят смислен отговор/освен разбира се,че е fashion/
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не знам дали е fashion, но винаги съм била адски затворена и необщителна...(ма тва сигурно щото не съм ходила на детска градина;) )

Пък то и да си ЕМО е модерно,ма в 9ти клас,още много преди да разбера какво изобщо е емо се режех щото ми беше гадно че никой не ме разбира,че хората са скапани и че в крайна сметка смятах че вината за това е в мен и затва заслужавам да се порежа малко...

Абе детски истории....само дето социопатията още ме преследва(А как искам само да съм нормална, да мога да разговарям с хората и да не съм такъв катил...)
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

абе и аз бях така като малка, не исках да излизам, да си игря с другите деца и нялъде до 11 клас бях много затворена... ама после се появи един човек и промени начина ми на мислене, естествено много е трудно да се промениш коренно, но в интерес на истината си заслужаваше... :)
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Простете невежеството ми, но какво е "ЕМО" ?! :oops:

П.П.

hypnosssa предполагам, това на аватара си ти, та не изглеждаш човек, на когото останалите не биха му обърнали внимание, стига разбира се ти да имаш желание за това. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”