Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А тази събота примерно съгласни ли сте да се срещнем някъде и на място да уточним всичко, за да няма неразбрали и да е ясно, че сме сериозни. Събота или неделя(за мен и петък след 18:00 е удобно) кажете къде да се съберем, че да се запознаем и уточним
Помислете и за варианта понеделник+четвъртък от 18:30, става ли, пасва ли ви на програмите...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Четвъртък е абсолютен абсурд за мен, понеделник, сряда и петък след 18.30 мога (успях да разместя някои неща), също и събота/неделя. Само вторник и четвъртък недейте.
И сега, да кажа - обадих се днес, текат преговори с преподавателката, но трябва желаещите да се обадят на Мая Радичева (тел. е на първа страница) в понеделник/вторник и да заявят желанието си за участие в курса, за да сме/са сигурни, че ще стартира. Искат имена и координати, които днес не можах да дам, а утре имат съвет и няма да има никой в канцеларията. След това, предполагам, машината ще се задейства в кратки срокове (дават ни сметката, плащаме и се събираме).
И сега, да кажа - обадих се днес, текат преговори с преподавателката, но трябва желаещите да се обадят на Мая Радичева (тел. е на първа страница) в понеделник/вторник и да заявят желанието си за участие в курса, за да сме/са сигурни, че ще стартира. Искат имена и координати, които днес не можах да дам, а утре имат съвет и няма да има никой в канцеларията. След това, предполагам, машината ще се задейства в кратки срокове (дават ни сметката, плащаме и се събираме).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вие й се обадете, за да се запишем "официално", пък дните ще ги уточним на място (то не се знае и на преподавателката кои дни ще й бъдат удобни - да не излезе, че си правим сметката без кръчмаря.).
Ако трябва да съм честна, мен най ме устройва петък вечер и ден през уикенда, но и която и да е комбинация сряда/петък/уикенд е сравнително ОК.
Ако трябва да съм честна, мен най ме устройва петък вечер и ден през уикенда, но и която и да е комбинация сряда/петък/уикенд е сравнително ОК.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
ОК, звънете от 10 до 12 и се записвайте смело, че да почваме вече... 
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Няма дни още. Процедурата е следната, доколкото аз разбрах:
1. Звъниш на Радичева.
2. Казваш защо й се обаждаш (т.е. за да се запишеш за лектората по фински).
3. Записва ти имената и телефон за връзка.
4. Радичева се обажда на учителката и й казва, че ще има курс (уговаря ни първа среща с нея или ни дава координатите й, за да си я уговорим сами).
5. Дава ни на нас банковата сметка за паричките (които ние надлежно превеждаме).
6. Срещаме се с преподавателката и дружно уточняваме удобните дни.
7. Почваме да четем гладко Kalevala в оригинал.
(и да я разбираме).
1. Звъниш на Радичева.
2. Казваш защо й се обаждаш (т.е. за да се запишеш за лектората по фински).
3. Записва ти имената и телефон за връзка.
4. Радичева се обажда на учителката и й казва, че ще има курс (уговаря ни първа среща с нея или ни дава координатите й, за да си я уговорим сами).
5. Дава ни на нас банковата сметка за паричките (които ние надлежно превеждаме).
6. Срещаме се с преподавателката и дружно уточняваме удобните дни.
7. Почваме да четем гладко Kalevala в оригинал.
В края на ноември
В края на ноември