Феминистки клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Всъщност при някои индиански племена, има полигамия от страна на жените... тоест една жена омъжена за повече от един мъж.
Но обратното е много по- логично от природна гледна точка, когато един мъж има повече жени, защото по този начин той има по- голям шанс да продължи рода си, да има повече деца и и тн. При мъжете е природно заложено да искат да имат повече деца, докато жените търсят възможно най- добрият който ще има здрави наследници и тн.
Но обратното е много по- логично от природна гледна точка, когато един мъж има повече жени, защото по този начин той има по- голям шанс да продължи рода си, да има повече деца и и тн. При мъжете е природно заложено да искат да имат повече деца, докато жените търсят възможно най- добрият който ще има здрави наследници и тн.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Това се нарича полиандрия.Дъждът върху лицето написа:Всъщност при някои индиански племена, има полигамия от страна на жените... тоест една жена омъжена за повече от един мъж.
Още Марк Твен в Писма от земята доказва, че твоята теза не е съвсем вярна.... Но в нея няма нищо лошо! Пак стигнахме до идеята за харема....
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
-
riding girl
- В началото бе словото
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
ОБРАЗОВАТЕЛЕН КУРС ЗА МЪЖЕ:
4 МОДУЛА
МОДУЛ 1-ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН
-да се науча да живея без мама(2000 часа курс)
-моята жена не е моята майка(350 часа)
-футболът е просто спорт,а роналдо е просто кретен(500 часа)
МОДУЛ 2-ЖИВОТ ПО ДВОЙКИ
-да имам деца без да ходя по чуждо(250 часа)
-да престана да ругая,когато жена ми излиза(500 часа)
-да не пикая извън и по тоалетната чиния(100 часа,практически упражнения)
-да стигна до коша с дрехите за пране без да се загубя(300 часа)
-да преживея настинка без да агонизирам(800 часа)
МОДУЛ 3-СВОБОДНО ВРЕМЕ
-да гладя бързо-една риза в рамките на 2 часа (упражнения с видео)
-да не се оригвам след ядене (250 часа)
МОДУЛ 4-КУХНЯТА
-начинаещи-ОN = ВКЛЮЧЕНО,OFF = ИЗКЛЮЧЕНО
-напреднали-моята първа супа без да направя пожар.
ТЕМИ ЗА ЗАДЪЛБОЧЕНО ОБУЧЕНИЕ:
1-готвенето и изхвърлянето на боклука не водят до импотентност(практика в лаборатория)
2-защо подаряването на цветя след сватбата не е преступление(лекции с професори от харвард)
3-приготвянето на багаж-вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност?
4-опознаване с пералнята-тази страшна машина
5-фундаменталните разлики между коша за дрехи и пода(нагледна демонстрация)
6-мъжът на мястото до шофьора:Генетически възможно ли е да не коментира и да не жестикулира докато жената кара или паркира?
7-съдовете след закуска- могат ли да прелетят от масата до мивката?
8-мога ли да бъда личност без да имам постоянен контрол над дистанционното?(лекции с психолози от германия)
9-огледалото-моят най-добър приятел.как да не се самозахласвам преди да изляза?(упражнения с видео)
курсът има за цел усъвършенстване в ежедневните задължения без подронване на авторитета на мъжа.
4 МОДУЛА
МОДУЛ 1-ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН
-да се науча да живея без мама(2000 часа курс)
-моята жена не е моята майка(350 часа)
-футболът е просто спорт,а роналдо е просто кретен(500 часа)
МОДУЛ 2-ЖИВОТ ПО ДВОЙКИ
-да имам деца без да ходя по чуждо(250 часа)
-да престана да ругая,когато жена ми излиза(500 часа)
-да не пикая извън и по тоалетната чиния(100 часа,практически упражнения)
-да стигна до коша с дрехите за пране без да се загубя(300 часа)
-да преживея настинка без да агонизирам(800 часа)
МОДУЛ 3-СВОБОДНО ВРЕМЕ
-да гладя бързо-една риза в рамките на 2 часа (упражнения с видео)
-да не се оригвам след ядене (250 часа)
МОДУЛ 4-КУХНЯТА
-начинаещи-ОN = ВКЛЮЧЕНО,OFF = ИЗКЛЮЧЕНО
-напреднали-моята първа супа без да направя пожар.
ТЕМИ ЗА ЗАДЪЛБОЧЕНО ОБУЧЕНИЕ:
1-готвенето и изхвърлянето на боклука не водят до импотентност(практика в лаборатория)
2-защо подаряването на цветя след сватбата не е преступление(лекции с професори от харвард)
3-приготвянето на багаж-вродена некомпетентност или прогресивна умствена неспособност?
4-опознаване с пералнята-тази страшна машина
5-фундаменталните разлики между коша за дрехи и пода(нагледна демонстрация)
6-мъжът на мястото до шофьора:Генетически възможно ли е да не коментира и да не жестикулира докато жената кара или паркира?
7-съдовете след закуска- могат ли да прелетят от масата до мивката?
8-мога ли да бъда личност без да имам постоянен контрол над дистанционното?(лекции с психолози от германия)
9-огледалото-моят най-добър приятел.как да не се самозахласвам преди да изляза?(упражнения с видео)
курсът има за цел усъвършенстване в ежедневните задължения без подронване на авторитета на мъжа.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Дам, това е така. Приятелката ми, имам чувството, че обича само баща си и детето си и оставам с това впечателение от начина, по който говори за тях. На всички останали мъже намира някакви недостатъци, които колко и дребни да са, я дразнят. Отделно от този излолиран случай имам и други познати, за които смея да твърдя същото. И това им качество на жените се проявява най-често след като имат дете. До тогава мъжът е любимият. Той е баща, той е майка, той е дете, той е всичко. В последствие се превръща в една употребена за възпроизвеждане вещ, отива на поне второ място, след това може съвсем да изпадне в класацията, ако жената не е зависима по някакъв начин от него. Приказките за влюбени двойки са по скоро изключения /за съжаление/. Голяма част от мъжете си намират нова компания именно в частта на вниманието, възхищението и ласките, защото това е, което им липсва. Има една двустранна максима за двата пола - с детето жената "вързва" до себе си средствата, а мъжът "връзва" домакинството, човека, който се грижи за него /и детето му/. Има сигурно някаква психологическа причина за това, но нека някой от колегите психолози да се включиnrggirl написа: единствените мъже които истински ще обичам някога са баща ми и евентуално сина ми...