През 4-те години, които прекарах в БФ ( сега май ще съм там и за още година и половина) тренирах волейбол. Причината не беше в това, че се провежда при нас, а защото волейбола просто ме влече. И се оказа, че е в нашата сграда, което си е направо удобство. Относно треньорите- първия семестър на първи курс бях при ас. Емил Стоянов, но само за един семестър. След това до края ходих при ас. Петър Колев. Той е треньор и на мъжкия представителен тим и е добър. Много неща научих от него и изгладих някои пропуски в техниката. Има и една жена, но не и знам името. Относно часовете- трябва да имаш минимум 10 присъствия на семестър. Може да ги направиш и за две седмици, но то е до желание. По принцип трябва да се ходи веднъж в седмицата (два учебни часа), което прави 15 присъствия на семестър колкото са и учебните седмици, но пак казвам, че е до желание. Треньорите разрешават да ходиш по всяко време. Ако имаш време може да ходиш всеки ден ( аз ходих почти всеки ден когато ми позволяваше програмата). Има и други спортове в БФ- през зимата тениса идват при нас. Има още аеробика, спортни танци ( те се провеждат там където е волейбола и през някои дни няма волейбол във вечерните часове, което си е неудобство за волейболистите. Ако си бил до 6 часа на лекции и искаш от 6 до 8 да играеш, няма да стане защото има танци). Ами май е това. За друг спорт в БФ не се сещам.inspiration написа:Аз ще се похваля с мойта група,много съм доволна:)
П.С.Някой може ли да ми каже кой спорт от провеждащите се в БФ е най-добре да се запише (ръководители,натовареност и пр.)
Биологическия факултет

- inspiration
- В началото бе словото
- alteia
- В началото бе словото
Е, за курса ти може, възможно е да прецениш реално за него.Insipidity написа:Мога да кажа ,че като цяло БФ е супер кофти от към личности и характери!Трудно ще е, но пък по лесно ще изпъкване някоихихи
Не знам дали познаваш хора от други специалности, курсове, за да генерализираш за цялото БФ, ако не познаваш, то тогава недей.
Идеята, като цяло е търсиш, за да намериш.
Това за изпъкването, трябва да отбележа, че един стойностен човек, всъщност е оценяван и разпознаван много повече от други стойностни, отколкото от посредствените. Последните просто не разбират, докато другите уважават това, което си. Ако говориш за преподавателите, да, възможно е. Но ще разбереш, че е трудно да се движиш сам, да не намираш съмишленици, тогава просто няма да ти е до изпъкване. Последното е по принцип, винаги е така, освен ако не си силно нарцистичен.
- inspiration
- В началото бе словото
Незнам за задочниците,но мисля,че от няколко дена(или седмици) НЯМА как да се каже какви са точно хората,доста често този който на 1 поглед ти е симпатичен може да се окаже мн зле!хаха няма значение нали е весело...хихи
Е все пак сме 1-курс , тепърва предстоят добри впечатления,както и разочарования ...
Успех! 
Е все пак сме 1-курс , тепърва предстоят добри впечатления,както и разочарования ...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- inspiration
- В началото бе словото
Точно така да ни е приятно, много добре си го казала! А тия дето не общуват или са смотани, или срамежливи, или саможивиinspiration написа:хаха 1 мин. надали , един познат беше казал ,че дори тези които привидно не общуват с другите могат да са мн свестни и пр.(един колега ако трябва да съм точна)
и да преди вс сме тук да учим ,но все пак е хубаво да ни е приятно с тези които учим!
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Е, срамежливите все се намира някой, който да ги ръчка, че да се успокоят. А който е смотан, няма право да има претенции какви да бъдат другите - каквито и да са, той си остава смотан и сам, ама рядко се случват чак такива неща.
Ама наистина при вас редовните е малко по-сложно, защото ще прекарвате доста повече време заедно. 
- alteia
- В началото бе словото
Да, така еinspiration написа:хаха 1 мин. надали , един познат беше казал ,че дори тези които привидно не общуват с другите могат да са мн свестни и пр.(един колега ако трябва да съм точна)
и да преди вс сме тук да учим ,но все пак е хубаво да ни е приятно с тези които учим!
Очарованието на даден човек се открива след по-задълбочено и по-продължително общуване с него. От прибързани решения рискуваш да загубиш, освен това е повърхностно да заклеймиш някой след 5 мин. разговор с него.
Хаха, "смотан", мн "обичам" тази думичка само дето така и не разбрах след 12 години в училище какво означава тя, но знам, че звучи обидно.
Аз ще си призная, че съм от тези, които не говорят много, да кажем от смотаните
да твърдиш че можеш да познаеш кой какъв е от 1 минута е несериозно.
alteia, не мисля че си такава за какватос се смяташ, предвид че беше от първите, които се престрашиха да общуват с хора от други курсове и пр.
искам да ви кажа, че предвид ученето в БФ, ходя предимно за да се видя с колегите... така че си е от значение с какви си. аз не се оплаквам от моите
alteia, не мисля че си такава за какватос се смяташ, предвид че беше от първите, които се престрашиха да общуват с хора от други курсове и пр.
искам да ви кажа, че предвид ученето в БФ, ходя предимно за да се видя с колегите... така че си е от значение с какви си. аз не се оплаквам от моите
Аз общо взето се сдуших с един приятел, с който бяхме заедно на биология миналата година, но и с другите се разбирам добре. Днес особено по математика голяма лигня падна. Кофтито е, че всички имат различни музикални вкусове и няма как да се съберем заедно на диско. Също и хората, които живеят в Ст. град са си по близки, защото са повече време заедно. Като цяло групата е свежаBB написа:Гледам другите групи се забавляват, само ние сме заспалите, не че няма с кой да излизам ама в групата НЕ и не ,нали сме колеги поне един човек да имаще да си говорим, ужас .....................................Вие как се сдушихте, а...............
-
Insipidity
- От дъжд на вятър