резултати за магистратури
резултати за магистратури
от 2-3 места ми казаха че резултатите от изпитите за магистратури са качени в интернет. Въпроса ми е "аз защо съм толкова тъп и не мога да открия къде точно са качени?" . Или казано по друг начин - къде по дяволите в сайта на СУ са качени тези резултати? Втори ден ги търся. Мерси.
аууу, ще се побъркам! в кой век живеем, не е ли 21-ви??
за да разбера оценката си аз трябва да ходя на място? Господи! Ще емигрирам. Опитах се по телефона да науча резултата - не успях. Става дума за философския факултет. В сайта им обаче ги няма, и следователно трябва да загубя половин ден, няколко литра бензин и доста нерви, за да разбера нещо толкова елементарно. Аз мразя България! Срам ме е че съм българин. ааааааааааааааааааааааа егати тъпата държава, чувствам се лично засегнат, сърцето ме боли. Толкова ли е трудно бе смотани чиновнички - като ви се обадя - ми направете справка и ми ги кажете! като вляза в сайта на философския факултет - ясно да се вижда, да се разбира къде са шибаните резултати. Не, не, неее, не е нормална тая ситуация нашата....
за да разбера оценката си аз трябва да ходя на място? Господи! Ще емигрирам. Опитах се по телефона да науча резултата - не успях. Става дума за философския факултет. В сайта им обаче ги няма, и следователно трябва да загубя половин ден, няколко литра бензин и доста нерви, за да разбера нещо толкова елементарно. Аз мразя България! Срам ме е че съм българин. ааааааааааааааааааааааа егати тъпата държава, чувствам се лично засегнат, сърцето ме боли. Толкова ли е трудно бе смотани чиновнички - като ви се обадя - ми направете справка и ми ги кажете! като вляза в сайта на философския факултет - ясно да се вижда, да се разбира къде са шибаните резултати. Не, не, неее, не е нормална тая ситуация нашата....
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Минала година имаше в сайта на ФФ инфо и линк към сканирани списъци, отделно пък имаше и да влезеш с ЕГН и да провериш оценки и т.н. като кандидат.
Не виждам причина да ние са го направили и тази година, освен ти да си от тези, които кандидатстват за платена магистратура, а доколкото знам първо класиране е за така наречената държавна поръчка.
Току-що проверих - ми, те изпитите са били до 10.10 - трябва време за резултати - пък после класиране...
Споко ще има линк на страницата на ФФ.
Не виждам причина да ние са го направили и тази година, освен ти да си от тези, които кандидатстват за платена магистратура, а доколкото знам първо класиране е за така наречената държавна поръчка.
Току-що проверих - ми, те изпитите са били до 10.10 - трябва време за резултати - пък после класиране...
Споко ще има линк на страницата на ФФ.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Спокойно де.kalinhr написа:аууу, ще се побъркам!
Господи! Ще емигрирам.
Аз мразя България! Срам ме е че съм българин.
ааааааааааааааааааааааа егати тъпата държава, чувствам се лично засегнат, сърцето ме боли.
Нали си кандидатствал за магистратура. Даже си полагал изпит някакъв, за да те изберат. Ако толкова мразиш СУ и БГ, защо си причини целия тоя зор
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури