Химически факултет...!

Подфорум към Факултета по химия и фармация
Публикувай отговор
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

май тя всички ни плаши... не знам за теб kiss но аз лично ще я уча само 1 семестър...
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас!

http://www.save-yanko.com
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

Ще я уча и двата семестъра :( Ма да става купона :lol:
Don`t drink too much, drink three much! :D :D :D
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

Здравейте , колеги :) Аз съм 3 курс Химия . Ако имате въпроси може да питате ще ви помогна с каквото мога. Надявам се ,че няма да се отказвате лесно ...Когато аз бях 1-ви курс бяхме към 100-на ...във 2-ри курс бяхме към 50-на ,а сега ще сме към 38-40 .. Доста е трудна науката Химия и всичко свързано с нея за това си опичайте акъла :lol: :wink:
zorrinka написа:ами.. не става само с учене.... иска и плащане!
Само да отбележа ,че в Химическия факултет не можеш да си платиш ,за да си вземеш изпит. До сега не е имало такъв случай,а повярвайте новините се разнасят бързо по-точно клюките :wink:
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

То оставаше и да не се разнасят бързо клюките в Химическия :P Абе екстра си е факултета :lol:
Nissa
В началото бе словото

Мнение от Nissa »

Какво трябва да правим, когато един лектор закъснее?
Аватар
KitKatChunky
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KitKatChunky »

Nissa написа:Какво трябва да правим, когато един лектор закъснее?
Ами да го изчакате :lol: Този въпрос беше шега нали? :wink:
Nissa
В началото бе словото

Мнение от Nissa »

Просто питах, защото сме чакали почти 1 час един лектор, e няма значение де... :)
BTW, А от къде мога да си намеря презентациите(лекции) по КСТ (компютърни системи и технологии)? :P
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

Да закъснява и да не закъснява лектора се тая :lol: Кесиш си пред залата :D Разбира се има и такива, които след 30 мин бегаме да се спасяваме,но след 5 часа дубка ми беше много весело :lol:
Nissa
В началото бе словото

Мнение от Nissa »

Колеги, от къде си взехте белите престилки и колко струваха?
Аватар
kiss_
В началото бе словото

Мнение от kiss_ »

санитарен магазин за 20 лева
slavi_slavev
В началото бе словото

Химия и информатика

Мнение от slavi_slavev »

хммм....аз съм Химия и Информатика I курс и ми е интересно кой друг е тази специалност :D имам и доста въпросчето, най-вече за факултативните курсове, дали се включват в общата оценка и дали изобщо има смисъл да се записвам :roll: :roll:
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

Здрасти, аз съм екохимия ( с вас имаме заедно ОХ, ако не се лъжа) та.. тая история с факултатижните специалности не са ми и на мен много ясни.. но до колкото знам, са МНОГО необходими заради кредитите, които дават.Иначе не знам кога трябва да се записват...като гледах програмата за моята специалност тези, факултативните бяха чак за 4 курс... :roll: и ми е много странно това. Мисля че отговорника на групата или някои , който е по-иниациативен ( дано го написах правилно) трябва да отиде до учебен отдел и да попита...

Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

на мен ми писна да у4а във ФМи, пък да си карам 50% лекции в ХФ..все едно сме бездомни :( ..скоро и аС ще се причислявам към вас :Д
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Аватар
zorrinka
В началото бе словото

Мнение от zorrinka »

хехехе, добре дошла... иначе това ми е познато... как за 15 мин трябва да стигна до БФ или в по-добрия случай до Фз.Ф. И в един момент се чудиш аджеба.. да обядвам ли, да пишкам ли ( sorry матва си е човешко) или да хода на упражнения или лекции, а същевременно да го карам на фотосинтеза. Или другят кориоз... в 7:15 сутринта ( не Човешко) да имам упражнения два 4аса и след тва 3 часа вей си капата и пак някакви часове... ма няма вече да мрънкам... каквото е за мен, предполагам и такова е и за другите ;)

Аватар
karmensita
В началото бе словото
Специалност: Екохимия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от karmensita »

Хаха, без да искам влезнах да видя какво става във форума и не влезнах в раздел "Кандидатстудентска кампания", а раздел "Студенти". Много яко, а ? И чета аз тука за Химическия факултет и какво да видя ?! Ми ... Зори от моята група по Екохимия писала , писала...викам си "що и аз да не напиша нещо" :)
То няма да е лошо повечето от нас да посещават форума, поне ще обменяме информация, а и ще си говорим.
Относно времето за 15-те минути от ХУ до БФ е вярно..., но не сме виновни, че така са ни измислили програмата и ще търпим. Пък по-натам ще видим какво ще става.
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”