Edit: Пиши на кирилица!!!
До хората с котки
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
До хората с котки
Molq nqkoi ako znae kade ima veterinar v blizost do studentski grad ili v samiq nego,za6toto kotkata mi e mnogo bqsna i ne moga da q vodq do centara 
Има една клиника в самия Студентски. Клиниката на лесотехническия. Намира се по диагонал на Шедьовър-а (ако той е зад гърба ти, клиниката е по диагонал в ляво.) В нея не съм водила котката си, но други мои познати са доволни.
Другата, за която знам и от която съм доволна, е в Дървеница. На спирката на пазарчето, зад самото пазарче. Там е клиника и аптека в едно, лекарите са много внимателни.
Освен това има клиники, които предлагат посещение по домовете. Ще потърся телефони ако се интересуваш, но взимат малко повечеко, както можеш да предположиш.
Какво й е на маца?
Другата, за която знам и от която съм доволна, е в Дървеница. На спирката на пазарчето, зад самото пазарче. Там е клиника и аптека в едно, лекарите са много внимателни.
Освен това има клиники, които предлагат посещение по домовете. Ще потърся телефони ако се интересуваш, но взимат малко повечеко, както можеш да предположиш.
Какво й е на маца?