Английска Филология

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

satisfied сме и още как! :) мноооого благодаря за изчерпателната инфо....дали да не си я изпринтвам, за да си я имам за по-късно, ако случайно забравя нещо...? :lol: ама все още съм оптимистично настроена:) мисля, че ни очакват хубави неща : 8)
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Evi написа:satisfied сме и още как! :) мноооого благодаря за изчерпателната инфо....дали да не си я изпринтвам, за да си я имам за по-късно, ако случайно забравя нещо...? :lol: ама все още съм оптимистично настроена:) мисля, че ни очакват хубави неща : 8)
Дам, аз ще си изпринтвам твоя пост, понеже докато четох този на galkataa ми стана ясно, че ще имам нужда от оптимизъм :)
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

Колега,много сте изчерпателна,но за Латински ще кажа,че зависи при кого сте,защото моята група накрая такъв изпит имахме.... :roll: превод на текст + сентенции+ грам. упражнения ....лудница! :lol: Бяхме се побъркали,ама това беше в началото :wink: Иначе,Общество и култура на мен лично ми беше любимото! :lol:
The empires of the future are the empires of the mind.
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol: Разбирам,но исках да кажа самият предмет,а Стойчева,строга си е, факт!Сега се чудя дали ще ни сменят по Practical English преподавателите,хм, не знам!
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol: Ех,ти ме зарадва,наистина има една,която май всички ,които познавам искат да я сменят :wink:, та и аз същто! :D :D
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol: Боже,как пиша,НЕ Е истина...."същО" исках да напиша,ама пусто бързане :roll:
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

То тоя въпрос не е конкретно свързан с английската филология...ама от 2 дена никой нищо не е казал тук...та...скъпи "извори" :lol: какво стана с вас и общежитието след 1вата година? Колко мъки ви костваше това да (не) се преборите за такова? :roll: А...и хубави съквартиранти ли ви се паднаха?
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

:lol: Взех го този дебат,Амин!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”