ДОНОРСТВО НА ЛЕКЦИИ ПРАВО, I курс

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

ДОНОРСТВО НА ЛЕКЦИИ ПРАВО, I курс

Мнение от пикси »

Оказа се, че по неведоми пътища Господни, не мога да се сдобия с лекции. Право, задочно, първи курс. И като най-старата там, съм по-отчаяна. По ред причини си нямам такива и никак не са ми щедри колегите. Моля за донорство, ако някой може да се раздели с лекциите си (по всичко, понеже само няколко пъти стигнах до там) за 2 часа, обещавам да споделям моят практически юридически опит (това работя) и да помагам с каквото мога. Заплащане също е включено в офертата.
ЗА БОГА, БРАТЯ И СЕСТРИ, ПОМОГНЕТЕ!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Не бих мрънкала, ако не беше важно.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Защо не видиш този сайт :

http://www.legaltheory.org/index.php?tid=1

на него има лекции - само че не знам дали има разлика м/и лекциите на задочниците и лекциите на редовните студенти :roll:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Мерси, аз го видях, и не само, че го видях, но и се опитвам да попълня дупките от него.
Само че, както и на него е отбелязано, той не може да замести самите лекции.
И аз не знам дали има разлика, но знам, че нямам почти нищо.
Мерси, все пак. Дано някой се смили.
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

пикси написа:Само че, както и на него е отбелязано, той не може да замести самите лекции.
А дали е така? ;)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Де да знам...Викам си - дано може, ама надали, знам си късмета. Пък и от една колежка разбрах, че Дачев е диктувал неща, които, не щеш ли, няма откъде да взема, защото не били отпечатани под формата на учебник. А и не ми даде да ги снимам. Де да знам...
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Споко, точно за първи курс не ти трябват лекции :)
Има си учебници по всички предмети, а по тези, които няма.. няма и да ти трябват.
И за да не каже някой, че след като съм минал вече ми е лесно да приказвам, само ще доуточня, че целия първи курс не бях в България, дойдох си само за сесията и си взех всички изпити от първия път без да имам лекции по нито един предмет, без да съм стъпвал на лекции, без да съм писал курсови, тестове и контролни...
Но все пак внимавайте, щото аз съм си гениийче и не всички са като мен :)
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Мерси за утехата, аз не се чувствам гениална, ама се старая да демонстрирам интелект. Тя, тази колежка, е от тези, дето и въздишките на преподавателите ги маркират с "въздъх", дано просто на страха очите са големи.
Аз си накупих учебници и с помощта на моите истински колеги (тези от работата ми, които са вече адвокати), все нещо ще излезе.
Аватар
Mura
В началото бе словото

Мнение от Mura »

Здравей. Виждам, че доста си се попритеснила, така че реших да се включа. Колеги сме, може и да сме се виждали на някоя от последните лекции... доколкото разбирам, тогава си се присъединала към нас. Ходила съм на повечето очни, понякога пишех, понякога не виждах смисъл да го правя или не чувах, заради барбориви колеги, неизалязли от пубертета. :))))

По ИБДП имам малко лекции, но честно казано всичко си го има в учебниците, а и сайта, който ти препоръчаха е със записки по тези лекции. По ОТД/ОУД нямам - там също си има учебник за целта. А въпросните лекции на Дачев, които са извън учебника по ППУ мисля, че са 4... аз имам 3. И не се стискам, така че пиши ЛС и ще се разберем как да си ги снимаш. И спокойно... чете ли ти се, все ще се намери откъде :)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Мнение от radja »

който има нужда от няк'фи лекции по Право първи курс- да ми свирка на ЛС. разчитам на същото ако закъсам.
Аватар
Mura
В началото бе словото

Мнение от Mura »

Хммм, още един дащен колега на хоризонта... с белези на нормално поведение :) А вече не вярвах, че такива виреят в ЮФ-то ;)

Ето, виждаш ли пикси... повод за безпокойство няма! :lol:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

девойче, пиши ми
и ще ти дам каквото на мен са ми дали...

не ти трябват всички лекции, а само за определени въпроси.

айде и... ще почерпиш
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Мерси на всички отзовали се, не съм потресена от притеснение, но като не съм била и съм кариеристка гадна, редно е да съм леко разтревожена.
Mura, ти явно си от извора, много благодаря за разбирането. Ще се разберем някак.
radja, разбира се, че можеш да разчиташ, просто аз сега нищо нямам, но когато започна да имам, винаги ще мога да ги споделя.
А на моята радост, Бавария, на моят Пешо, който тъй и не дочака да ме види с червените обувки, ще ти пиша.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”