На какво кълве рибата

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

Vintersorg написа:Мне позна...Не съм зверски влюбен. Пък и да бях, надали някоя щеше да е зверски влюбена в мен...
защо говориш така!едва ли е някво съвпадение че почти всички във форума те харесват-значи има причина :wink:
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

не обичам подаръци - нито да подарявам, нито да ми подаряват.. някак си ме обвързва на едно по-материално ниво
Има нещо такова. Подаръците никак не ме трогват...е обичам да подарявам, за да видя, че съм зарадвал момичето, но избора на подарък е кошмар за мен :?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

FataMorgana написа:
Vintersorg написа:Мне позна...Не съм зверски влюбен. Пък и да бях, надали някоя щеше да е зверски влюбена в мен...
защо говориш така!едва ли е някво съвпадение че почти всички във форума те харесват-значи има причина :wink:
Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs* :roll: :roll: :roll:
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

Vintersorg написа:Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs* :roll: :roll: :roll:
ако имаш предвид универсално красивите-те са скучни
а тва за тръпката-как така сам го прецени тва
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Vintersorg написа: Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs* :roll: :roll: :roll:
Пич, никога не си мисли, че знаеш какво харесват момичетата. На мене някои приятелки като ми дадат в icq линк към няква снимка на някой си дето са го харесали, често седя е така - :shock: . Или пък за някъв дето обективно погледнато не бих успял да му намеря недостатъци от естетична гледна точка (колко дълго трябва да го кажа, за да не ме помислите за хомо :lol: ), ще кажат "пф..изобщо не ме кефи"
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Sunny написа:
Vintersorg написа: Какво е "Пирамем" ?! :shock:
Лекарство против забравяне-пият го бабите като ги хване склерозата и студентите,когато са в сесия.Мисля,че и на разсеяните творци ще върши работа :wink:
О, значи и аз трябва да го взимам... :) Малко скормно ще прозвучи- ама и аз съм творец :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Vintersorg написа:
FataMorgana написа:
Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs* :roll: :roll: :roll:
Ти си си симпатяга :) Но, тръпката е важно нещо... Споко, сега като станеш студент и някоя като ти завърти главата... Отиде ни хубавото момче :lol:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Vintersorg написа: Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs* :roll: :roll: :roll:
Това е най-голямата глупост, която някога бях чела :evil: Всъщност преди време бях чела един пост в подобен дух:
Vintersorg написа:Аз вярвам на хората от противоположния пол...но те не вярват в мен... Изискванията ми съвсем не са големи, но моят бал май е съвсем недостатъчен за противоположния пол (it was a metaphor!) ...и така..
И защо ли тези постове са все на един и същи човек?! Жорко, спри се!!! Извинявай, че ти го казвам, но това е ГЛУПОСТ!!! Не е вярно! Моля те, промени се и най-вече промени мисленето си и отношението към противоположния пол. PLS...
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

ЩЕ опитам...Ще видим...

Хей хей... нека не говорим за Жорко! Жорко ... май наруши потока на темата... Той не е толкова важен...
Има много други важни и съществени неща...концентрирайте се върху тях! По-интересно ще е :)
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

fire написа: Моля те, промени се и най-вече промени мисленето си и отношението към противоположния пол. PLS...
Бих казала: Промени отношението към себе си :)
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

виждала съм неведнъж номера със съчувствието :) тоест някой се прави на много нещастен/а, тъжен/а, онеправдан/а, неуверен/а и така нататък сещате се :lol: , за да привлече вниманието на противоположния пол и да предизвика симпатии :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

twiggy написа:виждала съм неведнъж номера със съчувствието :) тоест някой се прави на много нещастен/а, тъжен/а, онеправдан/а, неуверен/а и така нататък сещате се :lol: , за да привлече вниманието на противоположния пол и да предизвика симпатии :)
Така ли си мислиш ?

Хаха... мисли си! Съчувствие не ми трябва...симпатии също. Не и от тази ситуация. Във виртуалното общуване с хора можем да си плямпаме много неща...на живо понякога е различно. Тук съм Vintersorg - на който съм му симпатичен по мненията, които изказвам, добре. На който не- здраве да е. В истинския живот съм Георги...или просто Жоро... И симпатиите към Винтерсорг от форума не е задължително да са симпатии и към Жоро от Ботевград...
Пък ти си мисли каквото искаш...
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

twiggy написа:виждала съм неведнъж номера със съчувствието :) тоест някой се прави на много нещастен/а, тъжен/а, онеправдан/а, неуверен/а и така нататък сещате се :lol: , за да привлече вниманието на противоположния пол и да предизвика симпатии :)
Хах взе ми го от ..ъм..клавиатурата :) . Е..аз реших да се огранича с това да си го кажа на ум, но как да е. При жените явно има доста голямо значение с каква нагласа са преди да видят за пръв път някой, с когото са общували само от разстояние. Една приятелка ми наду главата за някакъв тип дето искаше да види на морето и си го представяше примерно високия здравеняк с дълга коса...е като го видя в действителност се наложи да ми благодари, че съм я измъкнал от неловката ситуация :lol: . И обратното е валидно, момичето очаква гледка като на животинче сгазено от ТИР на магистрала и съответно понижава очакванията си и като види нормално изглеждащ човек дори и се струва хубав.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Vintersorg написа:Пък ти си мисли каквото искаш...
Ок, де като е "мисли каквото искаш", защо реагираш все едно нямаме право на мнение ?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Използвах правото си на "дуплика", не съм казал че нямате право на мнение.
:arrow: Това също беше упражняване на правото ми на дуплика. И ще да е за последно сигурно, щото лягам... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”