2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Много ми е интересно защо аз никога не съм имал този проблем, пък се славя като човек, който чува разни различни работи от тея дето са му ги казали и човек, който никога не е стоял на първите 4 реда в 272 и първите 6-7 в 255 и 224
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
Мисля че няма да се получи с тея комитети и подобни идеи. Стадо сме, не сме дорасли като цяло и не виждам как ще стане. Нека никой не обижда. Наистина не знам кой ще се навие да ги прави тея неща. Според мен просто трябва няколко по-сериозни души да отидат при професори, асистенти или някъде където ще ги чуят и да им обяснят, че така не може да продължава в 272. Не вярвам, че на тях не им пука, но трябва да ги накараме освен да им пука и да направят нещо по-въпроса.
Born to lose
Live to win!
Live to win!
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мен темата за прословутите микрофони ме поизмори. Смятам, че беше актуална първата седмица. Сега просто виждаме какво е положението и се нагаждаме спрямо него. Не искам да правя впечатление, че просто се примирявам, но реално погледнато... не сме първите, които се изправят пред проблема с Нечуването. Не сме и първите студенти, които присъстват на лекция в 272. Да, би било добре да се подобри системата на водене на лекция, но смятам, че все някакъв шум се вдигна. Направихме впечатление на разочаровани студенти. Като сме толкова съвестни, нищо не ни пречи да работим върху себе си и да се образоваме в къщи. Упражненията пък от своя страна, дават идеално поле за изява на онези, които искат да блеснат.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не ни пречи системата на водене на лекции. Пречи ни това, че не се чува. Реално погледнато, не получаваме достъп до полагащото ни се образование, защото някой не знае как да борави с микрофон или просто микрофонът не работи! Това е.loverlips написа:Да, би било добре да се подобри системата на водене на лекция...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Longbow
- Паисий
- Курс: втори
OK.
1. Искам да обърна внимание, че твърде много се концентрирате върху произволното примерно наименование, което сложих на групичката хора, които биха изявили желание да се занимават с това. ОК - звучи смешно, но не това е същественото.
2. Smoking Mirror.
Respect!
Беше крайно изчерпателен в посочването на фактическите неточности в моето мнение. Това е добре дошло, защото така се добива по-пълна представа за какво иде реч. Явно е преминал през описаните от него дисциплини достатъчно адекватно. Приемам като своя грешка тези неточности - това беше информацията, с която разполагах в нонкретния момент - никъде не съм претендирал за нейната пълнота, въпреки усилието ми да я представя в детайли. Не се оправдавам - няма извинение за неинформираността.
В хумористичен стил показа задълбочените си познания по необходимите за продуктивното функциониране на каквато и да е организация условни вътрешни институции, като по този начин придаде на първоначалната идея вид на ненужно сложна и трудоемка до неизпълнимост. Добре.
В последната част на тялото на неговото съобщение има една абсолютно оправдана (няма правописна грешка) саркастична задявка с мен. Доколкото разбирам (без да претендирам за неоспорима точност на предположението си), там е намекнато, че се имам за нещо повече от Колегите си. Ако някой е останал с подобно впечатление, искам да го отрека. Аз се самоопределям като човек, покриващ минималния интелектуален капацитет необходим за установяване в академичната среда. Нищо повече. В този курс има хора, далеч превъзхождащи ме във всяко едно отношение. Стига по този въпрос.
3. Като че ли проблемът с „Нечуването“ е на път да се разреши без каквото и да е студентско участие. Днес, по време на упражнение по ИБДП, бяхме информирани (двете присъстващи групи), че въпросът е отнесен до съответните отговорни фигури и се очаква неговото скорошно преодоляване. Повреме на ремонт в 272 е била повредена аудио системата.
Това е информацията, с която аз разполагам, и която мога да ви дам.
Поздрави!
Ангел
1. Искам да обърна внимание, че твърде много се концентрирате върху произволното примерно наименование, което сложих на групичката хора, които биха изявили желание да се занимават с това. ОК - звучи смешно, но не това е същественото.
2. Smoking Mirror.
Respect!
Беше крайно изчерпателен в посочването на фактическите неточности в моето мнение. Това е добре дошло, защото така се добива по-пълна представа за какво иде реч. Явно е преминал през описаните от него дисциплини достатъчно адекватно. Приемам като своя грешка тези неточности - това беше информацията, с която разполагах в нонкретния момент - никъде не съм претендирал за нейната пълнота, въпреки усилието ми да я представя в детайли. Не се оправдавам - няма извинение за неинформираността.
В хумористичен стил показа задълбочените си познания по необходимите за продуктивното функциониране на каквато и да е организация условни вътрешни институции, като по този начин придаде на първоначалната идея вид на ненужно сложна и трудоемка до неизпълнимост. Добре.
В последната част на тялото на неговото съобщение има една абсолютно оправдана (няма правописна грешка) саркастична задявка с мен. Доколкото разбирам (без да претендирам за неоспорима точност на предположението си), там е намекнато, че се имам за нещо повече от Колегите си. Ако някой е останал с подобно впечатление, искам да го отрека. Аз се самоопределям като човек, покриващ минималния интелектуален капацитет необходим за установяване в академичната среда. Нищо повече. В този курс има хора, далеч превъзхождащи ме във всяко едно отношение. Стига по този въпрос.
3. Като че ли проблемът с „Нечуването“ е на път да се разреши без каквото и да е студентско участие. Днес, по време на упражнение по ИБДП, бяхме информирани (двете присъстващи групи), че въпросът е отнесен до съответните отговорни фигури и се очаква неговото скорошно преодоляване. Повреме на ремонт в 272 е била повредена аудио системата.
Това е информацията, с която аз разполагам, и която мога да ви дам.
Поздрави!
Ангел

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По никакъв начин, не съм искал да кажа, че се имаш за нещо повече от колегите си. Далеч съм от тази мисъл.
Просто още от първия ми пост насам ми се стори, че малко преиграваш цялата ситуация. Всички сме минали през проблемите с акустиката, всички сме минали през проблемите с първите редове и сме успели да оцелеем след тях...
Просто още от първия ми пост насам ми се стори, че малко преиграваш цялата ситуация. Всички сме минали през проблемите с акустиката, всички сме минали през проблемите с първите редове и сме успели да оцелеем след тях...
Peace is a lie. There is only passion.
- пикси
- Драскач
Споделете лекции по ИБДП! Отчаян зов, скоро всички ще ме намразят и дори скърцането на ставите ми, когато излизам от саркофага, няма да ги умилостиви!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
ИБДП? Преди да ме е победил артрит или Алцхаймер?
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
Ровенето му е майкатаааааааааа. Разбрах какво имаш предвид, мерси. Прав беше. Аз не бях доизровила. Дълбок полкон и гърлено мерси (не съм чак толкова стара
).
Видях, видях.
Видях, видях.
- radja
- Гутенберг
Longbow, друже, ако съдя по речника, може да стане страшен адвокат от теб, ама ще е след най-малко 5 години, Моят съвет е да си запазиш речевите проникновения за тогава, защото да ги употребяваш сега е като да пускаш Queen Mary 2 по Перловската река. Чат ли си, мацко?:)
същност на post-а: който има нужда от няк'фи лекции по Право първи курс- да ми свирка на ЛС. разчитам на същото ако закъсам.
с или без поздрави
пак съм си аз(=
същност на post-а: който има нужда от няк'фи лекции по Право първи курс- да ми свирка на ЛС. разчитам на същото ако закъсам.
с или без поздрави
пак съм си аз(=
- пикси
- Драскач
Ето на това му се вика честен подход, radja. Смятам го за негласна сделка, можеш да разчиташ - моето имане ще е имане и за теб (засега то е бедно, но знае ли човек какво ще е утре).