Така и не разбрах от какво се натъжи? От нашия страх от брака или от нещо друго! Аз не съм сигурен, че знам точно какво искам. Но като гледам един братчед напоследък, кефи се и то наистина, че има дете!Crematory написа:...Уф, натъжих се.
А сватбата как си представяте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
^PrincessA^ написа:Крем, то тва може да се прави и без да има някъде подписи!Crematory написа: А няма нищо по-хубаво от това, когато се прибереш вечер, вкъщи да има човек, който да те чака, да се сгушите на дивана и да си говорите. Или да излезете заедно на разходка, без да има нужда после да се прибирате в различни домове...Уф, натъжих се.Ама айде няма да развивам пак моята теория за безбрачието
По принцип да, аз техния въпрос го схванах по-скоро като страх от семейния живот. А той е един и същ и с брак, и без
Жокер, натъжих се, защото аз от малкото хора с брак, които не могат да изпитат тези неща.Или поне не всеки ден
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Метълска, с най-близките приятели и семействата ни, лятото, под открито небе и някъде, където до късна доба никой няма да се оплаква от лудия метъл, който ще звучи... И аз - в рокля като на мацката от клипа на Bon Jovi - Thank You For Loving Me 
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
-
riding girl
- В началото бе словото
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Въпреки че в близките 5-6 години не се очертава да се омъжа,си представям много добре сватбата си-първо едно голямо събиране на всякакви видове лели,баби,вуйчовци и 4-ти братовчеди.Ако на мъжа ми рода е голям както моя,ще стане много народ на едно място(ужас
).Ще се леят благопожелания,куп подаръци и какви ли не съвети на стари моми доброжелателки.След като този малък ад мине,ще си събера най-близките "другарки" и се мятаме някъде по клубовете,и то задължително с мъжки стриптийз,така де...да оплакнем очи.
..а пък мъжа ако ще да си прави ергенски партита,аз няма да му преча 
Накрая идва най-хубавата част..хващам си съпруга и изчезваме на някое забравено от Бога местенце из Родопите или Стара планина и 10 дни нито телефони,нито нет,нищо не искам...освен него.
Накрая идва най-хубавата част..хващам си съпруга и изчезваме на някое забравено от Бога местенце из Родопите или Стара планина и 10 дни нито телефони,нито нет,нищо не искам...освен него.