Какво ви направи щастливи днес /reloaded/
- ra4e^f
- Форумно зомби
Вече мога да сядам почти нормално и да ставам от леглото
Напоследък ме правят щастлива най-близките хора и приятели,най вече любимия човек. Направи ме щастлива и фактът,че има лекари,които са и Хора.
За пръв път плаках от безпомощност. За пръв път плаках от щастие.
За пръв път се замислих над живота. Наистина човек трябва да преживее някакво нещастие,за да оцени какво има. За да оцени и отдаде значение на най най най-малките неща,които смята за обичайни.
Прави ме изключително щастлива всяка поредна крачка,която правя. Правя я за хората,които заслужават да съм същата както преди. И ще бъда.
Тези хора ме правят щастлива.
Прави ме щастлива и всеки път,колкото и малко да са те,когато видя небето от прозореца ми,когато усетя полъха на иначе студения вятър.
Ей такива,обикновени неща,които не ни правят впечатление докато не ни се отнемат по един или друг повод.
Напоследък ме правят щастлива най-близките хора и приятели,най вече любимия човек. Направи ме щастлива и фактът,че има лекари,които са и Хора.
За пръв път плаках от безпомощност. За пръв път плаках от щастие.
За пръв път се замислих над живота. Наистина човек трябва да преживее някакво нещастие,за да оцени какво има. За да оцени и отдаде значение на най най най-малките неща,които смята за обичайни.
Прави ме изключително щастлива всяка поредна крачка,която правя. Правя я за хората,които заслужават да съм същата както преди. И ще бъда.
Тези хора ме правят щастлива.
Прави ме щастлива и всеки път,колкото и малко да са те,когато видя небето от прозореца ми,когато усетя полъха на иначе студения вятър.
Ей такива,обикновени неща,които не ни правят впечатление докато не ни се отнемат по един или друг повод.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ето това http://vbox7.com/play:2151529a
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: