КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Почнах от днес....и те така! 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- lovesecret
- От дъжд на вятър
в момента уча същата тема. И да, яко зубрене е... с тия градове... и всичко е наблъскано с цифри и определенияanimalita написа:Бааа..тая урбанизация ще ме побърка!!! Хора, не съм родена да зубря!
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Хехе, здравейте, компанията по география!!!
И аз смятам да кандидатсвам с гео, досега съм взела две теми - за географско положение и релеф на България (втората тема ми е доста неприятна, дълга, с адски много термини, периодите, скалите, четирите морфоструктури и т.н.
). Вие сте доста напреднали...чак до води 
И аз смятам да кандидатсвам с гео, досега съм взела две теми - за географско положение и релеф на България (втората тема ми е доста неприятна, дълга, с адски много термини, периодите, скалите, четирите морфоструктури и т.н.
МЪДРЕЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРИ ИЗТОЧНИКА ИМАТ ВЛИЯНИЕ НАД ЧОВЕКА - ДУША, РАЗУМ И ТЯЛО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ДУШАТА ПОРАЖДА ПРИЯТЕЛСТОТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА УМА ПОРАЖДА УВАЖЕНИЕТО. ВЛЕЧЕНИЕТО НА ТЯЛОТО ПОРАЖДА ЖЕЛАНИЕТО. СЪЕДИНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ВЕЛИЧИЯ - РАЖДА ЛЮБОВТА.
- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Само за информация - така ли ми се струва, или яко сте се набутали с география? Принципно с този предмет се изкарват високи оценки, но проблемът е там, че всички са с висок бал и понякога и с 5.60 не можеш да се вредиш. Не злорадствам, не ме разбирайте погрешно, просто искам да се информирам (всички мои познати, които обмисляха варианта с гео, прескочиха на история).
Don't think you are, know you are!