Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
да и аз съм против,защото колкото и да у4а няма да има 6.00 както са ми оценките до сега по литература,а после и по някой друг предмет...незнам каквото стане и дано е в наша полза :D
Дано, дано! Иначе много лошо се получава. Разбрах, че във Варна май са направили подписка с/у матурите и предлагам в цяла България да се направи такава. Не съм сигурна, че някой ще ни обърне внимание, но си струва да опитаме
относно матурите - ако продължи стачката още 1-2 седмици най-вероятно няма да има матури, поне така казаха по новините. Просто времето няма да стигне, за да се предаде целия материал. Дано само не се провали цялата година, щото ще стане много лошо...
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Не, годината няма да се провали, но матури ще има. Стачката няма да продължи толкова време според мен, а и има друг вариант - да се съкрати материала, които ще влиза в матурите и те да се състоят...
nelly__ написа:Еми да по езиците са доста трудни и аз така знам. Ама то това, че имаш 6-ци нищо не те бърка, защото то накрая ще ти вземат оценката от матурата
е нали СУ няма да зачита оценките от матурите поне така се говореше. Ако ги взимат - лошо. Иначе и аз съм решила да държа матура по английски, защото ако трябва да уча по четвърти предмет ще полудея
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "