ЛТЗ ЦИЕК - Теми
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ЛТЗ
Значи, аз съм вече втори курс и мога да ви уверя ,че ЛТЗ-то не е трудно, няма нужда от разработване на теми.Трябва само да присъствате и да си записвате основните представители на школи и т.н. , никак не емного. И като имате домашни ги пишете р както и курсовата в края,дава ви точки и ви увеличава оценката. 
- Ira_dei
- Драскач
Той този човек ни каза че имало 4 учебника и ни ги изброи...въпроса е кой да си вземем-2 били на Английски и ги имало в Британския съвет,а другите 2 единия бил по-достъпен,а другия за по-напреднали
Човека ми се видя готин още на първата лекция се опита да намери общ език с нас,освен това каза че на теста много се излагали студентите,той бил лесен,но въпреки това се излагали
Човека ми се видя готин още на първата лекция се опита да намери общ език с нас,освен това каза че на теста много се излагали студентите,той бил лесен,но въпреки това се излагали
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
А за на Тери Игълтън учебника какво ще кажете? Аз го помня като име от преди 2 години и са ми казвали, че е много добър, но не съм го чел.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Masterkova
- В началото бе словото
Това са лекциите по литературознание при Златанов и Христов от преди 5 години в ЦИЕК, би трябвало да са същите. Но все пак един съвет, ако имате възможност, не ги пропускайте, това са едни от най-добрите преподаватели. Успех!!! http://www.comm.is-bg.net/kstudies/theo ... rature.htm
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Учебникът на Игълтън, казват, бил много приятен
Но за съжаление не покрива целия материал за изпита...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Какво пиеш?Masterkova написа:Това са лекциите по литературознание при Златанов и Христов от преди 5 години в ЦИЕК, би трябвало да са същите. Но все пак един съвет, ако имате възможност, не ги пропускайте, това са едни от най-добрите преподаватели. Успех!!! http://www.comm.is-bg.net/kstudies/theo ... rature.htm
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ние му викахме учебника на трите к***и. Подразбира се защо. Онзи ден като го изрових от шкафовете в името на новите колеги, от спомена ме заболя душата.
А аз на Игълтън се надявах, че мисля да повишавам
Мъка, мъка...
А аз на Игълтън се надявах, че мисля да повишавам
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Дааа, потвърждавам, че ЛТЗто е много неприятно .
Не проблемът в 600-те страници, проблемът е в написаното на тях.
Добре, че преподавателят е стабилен и готин човек!! 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Добре, че реших все пак да погледна пак форума..Masterkova написа:Това са лекциите по литературознание при Златанов и Христов от преди 5 години в ЦИЕК, би трябвало да са същите. Но все пак един съвет, ако имате възможност, не ги пропускайте, това са едни от най-добрите преподаватели. Успех!!! http://www.comm.is-bg.net/kstudies/theo ... rature.htm
Сега ако кажеш и, че си Кореистика..
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Хахаха, Златанов е пълно куку, изобщо не бих го нарекъл "един от най-добрите преподаватели".Masterkova написа:Това са лекциите по литературознание при Златанов и Христов от преди 5 години в ЦИЕК, би трябвало да са същите. Но все пак един съвет, ако имате възможност, не ги пропускайте, това са едни от най-добрите преподаватели.
Виж, проф. Стефана Димитрова по езикознание е корифей, жалко че само на нас преподаваше, а после си замина.
-
Masterkova
- В началото бе словото