МЕГАТУРНИР 2 - основна тема

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Абе знам кой е, ама грешчица... от бързане.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Много съм поласкан от този неподозиран от мен интерес към моите услуги. Все пак първо ще се опитам да сформирам отбор на специалността си, просто срамота е от 35 момчета в една специалност да не направим поне един отбор. Иначе ако не стане съм при Веско и Лъчо, просто в отбора на форума не виждам как ще си намеря място, прекалено много са желаещите според мен и или аз ще седя резерва, или другият вариант е някои друг да седи и да гледа отстрани заради това, че аз играя на негово място. И двата варианта са кофти. FeverNew май започвам да добивам съвсем лека представа как жестоко съм се набутал с англ. филология.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ей Нико ще те утрепам :) това с отбора не го ли бяхме уточнили :) Ние сме те трансферирали при нас отдавна , ако не помниш ти бях споменал ;) Пък не е ли по-добре той да пробва първо да събере отбор и после да го мислим :) ... защото ми се струва , че поне състав организиран от Нико ще играе доста по-добре от доста други хора ..
In vino verittas
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Не се сърди, Веско. Трябва да опитам да събера някакъв отбор, голям срам за нашата специалност ще е ако се окажем нищо повече от една сбирщина от книжни плъхове. Трябва да направим отбор по футбол и да покажем дух... Е първо трябва да се запозная утре с останалите 25 момчета, де, но това е друг въпрос. Надявам се, че ще излезе нещо.
Иначе поздрави на всички колеги и най-вече на Ани. Просто не мога да ви засека. Когато ние имаме почивка, вие имате лекции и обратното. Кофти история.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Да бре :) Ще предам разбира се ;) И много поздрави на тебе от всички :) И на твойте нови колежки да пратиш лично от мен ;) А иначе по-гот както казах да събереш отбор :) Така ще е по-интересно пък и знам , че ще събереш качествен състав :)
In vino verittas
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Записвам ОТБОРА НА НАДЪХАНИТЕ ПЪРВОКУРСНИЦИ
(Ей най-накрая СЪБРАХМЕ СЕ :D :D :D )
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Ами Нико май ще трябва да играе в отбора на Смешко, поне за турнира. Имаме 8 отбора, Добрев, ако ще те помоля да заключиш темата за записване за да не се бъркат хората.

1. Форум СУ
2. AGS
3. "Бойкия тим на стопанския"
4. "Отбора на Смешко"
5. Археология 3
6. Отбора на nikola_sf
7. МСЮЕ 1 курс
8. "Отбора на надъханите първокурсници"

Край на записването колеги. Тъй като аз съм болен, а голяма част от отбора ми, включително капитана, не са в София в момента, ще ви помоля да направим срещата след неделя, ако може.
zamunda.net will never die!
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

При това положение Нико го взимаме веднага. :wink: :D 8)
Вече е време да видим и кога ще се съберем, за да организираме нещата на живо;така във Форума е много трудно.По-добре да се побърза, че като гледам климата, започва да става мокро, тъмно и студено. :roll: :roll:
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

То и без това не успях да ги събера- от 10-11 момчета само 3 играем футбол. Срамота. А пък учим специалността за езика и културата на страната, където се е зародила играта. Какво да се прави. Здравейте Веско, Лъчо, а както разбрах днес и Златко. Вече съм от вас окончателно. Надявам се да не ви разочаровам, а на Веско направо да се реабилитирам, щото на Каменица фенкупа си забих такъв тъп автогол и отпаднахме заради мен. Между другото днес се записах на футбол към университета, кой от вас се записа също, така от любопитсво се интересувам? А, и кои са останалите в "Отбора на Смешко"?
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Здр! :D Изобщо да не ти дреме за автогола на ''Каменица".Беше нелепа случайност, нали ви гледах мача.На същия турнир аз пък изтървах последната дузпа и дефакто отбора ми отпадна заради мен. :( Аз и Веско също се записахме на футбол, ама май ще сменяме деня, защото в петък нещо не ни е много удобно... :roll: :roll: Не ми дреме за латинския, ама оня тапунгер по гръцки, дето ни предава, не е за изпускане. :lol: :lol: Останалите в Отбора на Смешко(като се видим,трябва да му измислим име че....) не ги познаваш. :wink: Едно е сигурно....че са играчи с огромен талант и манталитет на победители(хаха, това го чух в една реклама на "Адидас" :wink: )така че няма защо да се тревожиш за това.Ще играеш в добър отбор. :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

а така :) Нико ми какво да ти кажа другите в отбора са адски добри поне според мен , но ти не ги познаваш :) Нищо ще те запознаем официално на 1вата контрола за сезона :) Иначе ние се записахме на футбол ,но ни сложиха някъв скапан час - Петък от 15 до 16ч и май ще го сменяме :) Айде поздрави засега и ще се видим , когато трябва да поиграем ;) Или преди това , ако дойдеш да ни видиш :)
In vino verittas
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Аз предлагам за всеки случай да има 1-2 резерви. При положение, че някой отбор се откаже, друг да заеме мястото му. Защото на предния турнир имаше такива случаи :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Само между другото, Веско, аз се записах във вторник от 15 до 16 часа :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
nikola_sf
В началото бе словото

Мнение от nikola_sf »

organizatorite kvo stava koga 6e ni subirate
ae 4e stana zima ve4e
nikola_sf
В началото бе словото

Мнение от nikola_sf »

ne6to nikvi vi nqma
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”