Нова книга от Светльо Витков

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Нова книга от Светльо Витков

Мнение от Циндил-Пиндил »

Гледам някакво интервю със Светльо от Хиподил по ВВТ. Човекът показа някаква книга озаглавена "Булгарно" (не, не е албумът на новата му група)... Дали пък това е обещаната биография на Хиподил? Някой да се е сдобил с книжката? Още утре ще я потърся по сергиите, ама ми стана любопитно дали знаете нещо за това - аз определено им поизгубих следите в последно време.
Освен това каза, че Хиподил са се разпаднали. Официално и, види се - необратимо :(
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Че то за Хиподил отдавна се знае, за жалост.
Книгата я има на Славейков, видях я онзи ден, когато минавах, и се позагледах любопитно. Не знам за какво иде реч, мисля да си я купя и аз скоро :)
Изображение
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Нова книга от Светльо Витков

Мнение от Калев »

Той колко книги има? С тази мисля, че стават три. Едната - тази, другата - с поезия, а за третата (ако са три) знаете ли нещо? Препоръчваха ми, ама я нямаше във Варна. :?
Циндил-Пиндил написа:Освен това каза, че Хиподил са се разпаднали. Официално и, види се - необратимо :(
:( :(
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

аз знам само една книга с поезия... и с тази стават 2 :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Имаше и някакъв наръчник (?) по карате - нали е нинджа :lol:
Та с тази стават три.
Аз днес ще си купя "Булгарно", стига да не й искат много 8) Ако стане работата довечера ще споделя първите си впечатления (от художественото оформление, щото не си давам много зор в четенето :lol: )
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

от първата съвсем малко ми зачетоха (уж най-якото) - егаси кенефната литература !
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

rueva написа:от първата съвсем малко ми зачетоха (уж най-якото) - егаси кенефната литература !
Не са подбрали най-подходящите откъси приятелите ти :) Така и не си купих и, респективно - не прочетох цялата книга ("Благодарение"), но имаше и доста... приятни лирики. Почти нетипични за Светльо (доколкото у хората е изградена някаква представа за него).

Ами аз си купих новата книжка днес. Струва 12 лева (въпреки че на корицата, там където обикновено пише цената, в този случай пише "безценна" ...типично в стила на автора :lol: Дано продавачът не се е възползвал от тази приумица, за да ме оскубе с някой лев "отгоре" :lol: ).
Прочетох я дори, но нещо ме мързи да правя литературни анализи (то аз когато трябваше не правех, та сега ли... :P ). Пък и малко ме боли главата.
Най-общо казано - 170 страници от неподражаемите откровения (да, разказът е наистина откровен), (пост-)алкохолни проблясъци, цинизми, вулгаризми, но и поучения от лицето на Хиподил - Светльо Витков. Всичко това подплатено с много факти от "кухнята" на групата, разбира се. Още 20-ина страници със снимков материал, по-голямата част от който няма да намерите в няколкото все още функциониращи фенсайта на групата.
Аз лично оставам със същата нагласа към групата - противоречива като самите тях :)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”