Какво търси жената в мъжа

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Moriarty написа:знаете ли нещо друго освен наизустени клишета от американската поп култура ?
Да. Примерно наизустени клишета от източната поп култура, наизустени клишета от американската ъндърграунд култура, както и наизустени клишета от източната ъндърграунд култура.
:P
medicate, medicate
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Всяка жена търси phoebe-то във всеки мъж :lol: :lol: :lol: (транскрипцията на името оставам на вас)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

ra4e^f написа:Ще пропусна другите неща и ще се насоча към паричките. /май е техен ред за обсуждане след красотата../ Та.. лично аз в очите на някои хора изглеждам материалистка. Всъщност може и да е така. За мен е много,много,ама много важно Той да има пари,кинти,зелени гущерчета. Но по-важно е да видя в него това,че ще съумее да ги запази и /с моя или без моя помощ/ .. размножи,ако мога така да се изразя. Защото! Защото не искам семейството ми да се лишава,детето/децата ми да страдат по един или друг начин. В този ред на мисли-да,нека съм материалистка. Всичко казано не изключва задължението ми да печеля и аз пари,естествено.
Ето едно момиче, за което никога не бих се оженил!
Аватар
crazy kaio
От дъжд на вятър

Мнение от crazy kaio »

"Самотата е отблъскваща. Около нея има някаква атмосфера на тъга, тя нито привлича, нито предизвиква интерес у когото и да било; човек дори малко се срамува от нея. В по-голяма или по-малка степен всички хора изживяват такива чувства." - Чарли Чаплин
Самотата не е решение. Усетил веднъж блаженството (не е точната дума) да си в нечия компания и да се чувстваш превъзходно, вече вингаи ще го търсиш.
Born to lose
Live to win!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Nemesis написа:...аз съм сама и така ми харесва, не искам да намирам никого, не искам да харесвам никого, защото просто не ми трябва!
Не бе, не казвам, че не може сам. Аз, благодарение на претенциите си в това отношение и на емоционалната невъзможност да съм с някой, към когото нямам чувства, често съм сам и това си е мой избор. Има желаещи, не е кат да няма. Просто като няма нищо кат' за мен, ми не ми трябва. Това, което ме притеснява обаче, е начинът, по който казваш, че предпочиташ да си сама, пред това да си с някого... Защо така и смяташ ли, че е нормално? Не бягаш ли от някакъв проблем? Комплекси? Не, сериозно, не искам да те обиждам, но замисляла ли си се? Отпусни му края...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

не установих какво точно му е лошото на фитнеса........
жената търси в мъжа невъзможното :) мъжът търси крава за доене,която да не го превъзхожда интелектуално,за да си вярва,че е неповторим :D
само слабите мъже търсят слаби жени (не става дума за физика)
парите карат мъжете да мислят,че са номер 1,и докато има тъпи к****,които да ги преследват няма да се оправят......обезличаването е най-опасното нещо!
ако днес намеря мъж,който има сила,воля и дух за борба и любов ще се оженя за него :D
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ожени се за Jamesmagno тогава... стига да си съвършена (нормална)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

По-скоро мъжът търси жена,която да знае,че той търси жена,която да не го превъзхожда интелектуално :wink:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Плазмодий написа:По-скоро мъжът търси жена,която да знае,че той търси жена,която да не го превъзхожда интелектуално :wink:
... и те така. :lol: :lol:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Аз пък искам умно момиче,ама да не е много амбициозно,че ще се опитва да ме командва :D :D

За допълните информация ме търсете на ЛС :P
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Мнение от elitsa.dimitrova »

Desodeset написа:Аз пък искам умно момиче,ама да не е много амбициозно,че ще се опитва да ме командва :D :D

За допълните информация ме търсете на ЛС :P
Значи аз не ставам, защото съм зодия лъв и обичам да командвам, а и съм доста амбициозна... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Тц... нема да стане сорка, не чакай ЛС-та от разгорещени фенки! :lol: :lol: :lol: :lol:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Пък аз съм умна и неамбициозна. И не обичам да командвам. Но нещата ТРЯБВА да стават, както аз кажа, защото винаги съм права. :lol:
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

Crematory написа:Пък аз съм умна и неамбициозна. И не обичам да командвам. Но нещата ТРЯБВА да стават, както аз кажа, защото винаги съм права. :lol:
Лошо, лошо. Тежко му на момчето, дека е с тебе. Освен ако не го манипулираш без той да се осъзнава. :lol: 8)
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

"Какво търси жената в мъжа?" Хмм, само аз ли си представям някоя как прави дисекция на мъжки екземпляр и се вайка "Къде е еди-кое-си бе, деба?!" (търсейки нещо)?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”