Освен това каза, че Хиподил са се разпаднали. Официално и, види се - необратимо
Нова книга от Светльо Витков
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Нова книга от Светльо Витков
Гледам някакво интервю със Светльо от Хиподил по ВВТ. Човекът показа някаква книга озаглавена "Булгарно" (не, не е албумът на новата му група)... Дали пък това е обещаната биография на Хиподил? Някой да се е сдобил с книжката? Още утре ще я потърся по сергиите, ама ми стана любопитно дали знаете нещо за това - аз определено им поизгубих следите в последно време.
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Нова книга от Светльо Витков
Той колко книги има? С тази мисля, че стават три. Едната - тази, другата - с поезия, а за третата (ако са три) знаете ли нещо? Препоръчваха ми, ама я нямаше във Варна. 

Циндил-Пиндил написа:Освен това каза, че Хиподил са се разпаднали. Официално и, види се - необратимо
It's peanut butter jelly time!

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз знам само една книга с поезия... и с тази стават 2 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Не са подбрали най-подходящите откъси приятелите тиrueva написа:от първата съвсем малко ми зачетоха (уж най-якото) - егаси кенефната литература !
Ами аз си купих новата книжка днес. Струва 12 лева (въпреки че на корицата, там където обикновено пише цената, в този случай пише "безценна" ...типично в стила на автора
Прочетох я дори, но нещо ме мързи да правя литературни анализи (то аз когато трябваше не правех, та сега ли...
Най-общо казано - 170 страници от неподражаемите откровения (да, разказът е наистина откровен), (пост-)алкохолни проблясъци, цинизми, вулгаризми, но и поучения от лицето на Хиподил - Светльо Витков. Всичко това подплатено с много факти от "кухнята" на групата, разбира се. Още 20-ина страници със снимков материал, по-голямата част от който няма да намерите в няколкото все още функциониращи фенсайта на групата.
Аз лично оставам със същата нагласа към групата - противоречива като самите тях